İnanılmaz olay! Küçük kızlarını mola yerinde unuttular

Diyarbakır'da küçük kızları ile birlikte yolculuk yapan aile mola verdikleri esnada oyun oynamak için taşın arkasına saklanan kızlarını unutup araca bindi.

İnanılmaz olay! Küçük kızlarını mola yerinde unuttular

Siirt'ten Gaziantep'e gitmek için yola çıkan bir aile, Diyarbakır'da mola verdikleri sırada oyun oynamak için taşların arasına saklanan 3 yaşındaki kızlarını unutarak yola devam etti. Uzunca bir süre sonra kızlarının arabada olmadığını fark eden aile, polis yardımıyla kızlarını bulup rahat bir nefes aldı.

Bir anlık dalgınlıkla yaşanan olayla ilgili Diyarbakır Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, " Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında Siirt ilinden Gaziantep iline seyir halinde bulunan bir aile Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunun 34'üncü kilometresinde mola verdiği esnada E.B. (3) isimli kız çocuğu araçtan inerek oyun oynamak için taşların arasına saklanmış ve daha sonra ailesi çocuğu o bölgede unutarak yola devam etmişlerdir. Gaziantep iline gitmekte olan aile, Siverek ilçe sınırına geldiklerinde kızlarının araçta olmadığını fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunmuşlardır" denildi.

Bulunup ailesine teslim edildi

Açıklamada ayrıca, "Alınan ihbar üzerine, jandarma devriyesi çocuğun araçtan indiği bölgede arama faaliyetine başlamıştır. Yaklaşık olarak yarım saat süren arama sonucunda kayıp çocuk, Kayapınar ilçesi Kaldırım Mahallesi Gelengöç mezrasında bulunarak ailesine teslim edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Aile, çocuklarını bulan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler