Yuvamdaki Düşman ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Yuvamdaki Düşman ne zaman yayınlanacak

Televizyon ekranlarına yeni bir soluk getirecek olan Yuvamdaki Düşman dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi açıklandı. TV izleyicilerinin merakla beklediği dizi hakkında detaylı bilgiler

Yuvamdaki Düşman ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Yuvamdaki Düşman ne zaman yayınlanacak

2018 yılında diziseverler yeni bir diziyle buluşuyor. Show TV'de başlayacak olan Yuvamdaki Düşman dizisi iddialı kadrosu ve dikkat çeken senaryosuyla merak uyandırıyor. İşte Yuvamdaki Düşman dizisi fragmanı ilk bölüm yayın tarihi oyuncu kadrosu ve dizi hakkında bilinmesi gerekenler...
 

Show TV'de ekrana gelecek, yapımını Düş Gezginleri'nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri'nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar'ın oturduğu Yuvamdaki Düşman'ın yayın tarihi belli oldu. 25 Ocak Perşembe günü izleyiciyle buluşacak olan Yuvamdaki Düşman Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor.


Ayrıca Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk'ün sürpriz isimler olarak yer aldığı Yuvamdaki Düşmanpsikolojik gerilim türündeki hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayacak.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN İLK BÖLÜM FRAGMANI


  

"HAYATIMI ALDINIZ! ŞİMDİ SIRA BENDE!"

Yasemin'in (Aslı Tandoğan) kendisine destek olan eşi Murat'a (Pamir Pekin), "Bir daha hiç gülemeyecekmişim gibi geliyor. İyi ki sen varsın!" sözleri dikkat çekerken, Olcay'ın (Nebahat Çehre)aile içerisindeki hakimiyeti öne çıkıyor. Yasemin, "Bu kız çok içime sindi aşkım. Yeni bakıcımız Ceren!" sözleriyle Ceren'i (Ece Çeşmioğlu), Murat'la tanıştırıyor. Ceren'in gelişinin yaklaşan fırtınanın habercisi olduğunun derinden hissedildiği tanıtımda, Ceren'in neler yapacağı merakla bekleniyor. Yasemin'in yaşadığı kötü günler dizinin heyecan dolu hikayesinden  ipuçları veriyor.

 

Yuvamdaki Düşman'da çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak? 

 

Yuvamdaki Düşman 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler