Yaşam Tarzınıza Uygun Konforlu Bir Tatil için Türkiye’nin İslami Otelleri

Turizm cenneti Türkiye, keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel tarihi yerlere ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapmaktadır.

Yaşam Tarzınıza Uygun Konforlu Bir Tatil için Türkiye’nin İslami Otelleri

3 tarafının denizler ile çevrili olması, turizm açısından daha da canlanmasına olanak tanımaktadır. Stresten uzak keyifli bir tatil için tercih edebileceğiniz birçok destinasyona ev sahipliği yapan Türkiye’de dini hassasiyeti olanlara özel hizmet sağlayan birçok otel hizmet vermektedir. 

Türkiye, inançları gereği tatillerini muhafazakar bir atmosferde geçirmek isteyenler için farklı hizmetler sunan birçok oteli bünyesinde barındırmaktadır. Kadın ve erkek ayrı plajı, havuzu, Spa olanakları ve daha fazlası ile ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabileceğiniz oteller mevcuttur. İnancınız gereği hassasiyet yaşıyorsanız, Türkiye’de bulunan islami oteller arasından tercihinizi yaparak, unutulmaz bir tatil planı oluşturabilirsiniz. 

Foleya Mountain Resort
Foleya Mountain Resort, Trabzon iline bağlı Tonya ilçesinde İslami koşullara uygun olanakları ile hizmet vermektedir. Oda kahvaltı konsepti sunan tesis, yemyeşil orman manzarası ile ziyaretçilerini karşılamaktadır. Otel bünyesinde farklı konseptlere sahip toplam 46 oda bulunmaktadır. Aynı zamanda helal yemeklerin servis edildiği bir adet a’la carte restoran ile hizmet vermektedir. Ayrıca günün yorgunluğunu atmak isteyenler için tesis bünyesindeki Tirmit Cafe gün boyu servis yapmaktadır. Adrenalin dolu anlar yaşayarak keyifli anılar biriktirmek isteyenler için ATV safari olanağına sahiptir. Bir adet tam donanımlı toplantı salonu ile iş seyahatine çıkan misafirlerine büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda Foleya Mountain Resort, ihtiyacınız olabilecek temel olanakları sunarak unutulmaz bir tatil geçirmenize olanak tanımaktadır. 

Yaşam Tarzınıza Uygun Konforlu Bir Tatil için Türkiye’nin İslami Otelleri

Grand Özgül Termal Tatil Köyü
Afyonkarahisar’da yer alan Grand Özgül Termal Tatil Köyü, kaplıca suları ile bir yandan keyifli bir tatil yapıp diğer yandan şifa bulabileceğiniz bir tesistir. Afyonkarahisar’a uzaklığı 21 kilometre ve en yakın havalimanı olan Kütahya Zafer Havalimanı’na uzaklığı ise 47 kilometredir. Misafirlerini yarım pansiyon konsepti ile ağırlayan tesiste hem a’la carte hem de ana restoran hizmeti sağlanarak lezzet şöleni yaşamanıza olanak tanınmaktadır. Otelin masaj, bio sauna, buhar odası, jakuzi, sauna ve kese gibi olanaklara sahip Spa & Wellness bölümü, erkek ve kadın ayrı olarak hizmet sağlamaktadır. Ayrıca termal havuzları da erkek ve kadın ayrı hizmet sunmaktadır. Tatilinize renk katmanıza olanak tanıyan otelde mini futbol, basketbol, tenis ve masa tenisi gibi eğlence dolu aktivite seçenekleri bulunmaktadır. Bir yandan kaplıca sularından yararlanıp diğer yandan eğlenerek ve stresten uzaklaşarak bir tatil geçirmek isterseniz, Grand Özgül Termal en iyi seçenekler arasındadır. 

Yaşam Tarzınıza Uygun Konforlu Bir Tatil için Türkiye’nin İslami Otelleri

Wome Deluxe Hotel
Wome Deluxe Hotel, Antalya’nın en gözde tatil bölgeleri arasında kabul edilen Alanya ilçesinde yer almaktadır. Otel, Alanya Otogarı’na 23 kilometre ve Gazipaşa – Alanya Havalimanı’na ise 66 kilometre uzaklıktadır. 1 adet a’la carte restorana sahip otel, konuklarını alkolsüz her şey dahil konsepti ile ağırlamaktadır. Denize sıfır konumlandırılmış olup, bay ve bayan ayrı özel plaj alanına ve havuzlara sahiptir. Stresten uzaklaşmak isteyenler için masaj, buhar odası, Türk hamamı, cilt bakımı, fin hamamı, şok havuzu ve sauna gibi olanaklara sahip Spa & Wellness bölümü hizmet vermekte ve ayrıca bu hizmetler bay ve bayan ayrı Spa alanlarında sağlanmaktadır. Eğlenerek vakit geçirmek isteyenlere özel jet ski, paraşüt, plaj voleybolu, havuz oyunları ve bilardo gibi aktiviteler sunulmaktadır. Wome Deluxe ayrıcalığı ile harika bir tatil planlayarak unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. 

Yaşam Tarzınıza Uygun Konforlu Bir Tatil için Türkiye’nin İslami Otelleri

Modern Saraylar Halal Hotel & Spa
Antalya iline bağlı Alanya ilçesinde bulunan Modern Saraylar Halal Hotel & Spa, İslami otel özelliklerini taşımakta olan bir diğer tesistir. Otelin Gazipaşa – Alanya Havalimanı’na uzaklığı 68 kilometre ve Alanya Otogarı’na uzaklığı ise 24 kilometredir. Ziyaretçilerini alkolsüz her şey dahil konsepti ile ağırlamaktadır. Bünyesinde yer alan a’la carte restoranı ve ana restoranı ile lezzet şöleni yaşayabileceğiniz otelde alkollü içecek satışı yapılmamaktadır. İbadetlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmek isteyenler için bay ve bayan ayrı olarak kullanım alanlarına sahip camiye ev sahipliği yapmaktadır. Denize 3 kilometre uzaklıkta konuma sahip olmakla birlikte otelin sunduğu özel servisler ile ulaşım sağlanabilmektedir. Plaj alanı bay ve bayan ayrı iki bölümden oluşmakta olup, ayrıca otel bünyesinde yer alan havuzlarda ayrı şekilde kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra Türk hamamı, sauna, tuz odası, şok havuzu, fin hamamı ve buhar odası gibi olanaklar sunan Spa & Wellness bölümü de bay ve bayan ayrı hizmet vermektedir. Çok geniş bir aktivite yelpazesine sahip Modern Saraylar Halal Hotel & Spa’da aileniz ile doyasıya eğlenmeniz de mümkündür.

Yaşam Tarzınıza Uygun Konforlu Bir Tatil için Türkiye’nin İslami Otelleri
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler