Tuzlaspor Bandırmaspor canlı yayını hangi kanalda? TRT Spor canlı izle

Tuzlaspor Bandırmaspor ile karşılaşacak. Tuzlaspor Bandırmaspor canlı yayını TRT Spor’da. TRT Spor canlı izlemek için link haberimizde….

Tuzlaspor Bandırmaspor canlı yayını hangi kanalda? TRT Spor canlı izle

Spor Toto 1. Lig’in 10. Haftasında Tuzlaspor Bandırmaspor’u konuk edecek. Tuzlaspor Bandırmaspor maçı canlı yayını hangi kanalda saat kaçta işte detaylar

Vefa stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Furkan Aksuoğlu yönetecek onun yardımcılıklarını Murat Şener ile Mehmet Ali Akkor üstlenecek. 

Maç öncesinde Tuzlaspor 14 puanla 7. Sırada bulunurken Bandırmaspor ise 15 puanla 6. Sırada yer alıyor. 

Tuzlaspor Bandırmaspor maçı canlı yayını TRT Spor’da olacak . TRTSPOR canlı yayını için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;


İSTATİSTİKLER
İki takım bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 5’inde kazanan Bandırmaspor olurken 1’inde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Tuzlaspor oldu. Tuzlaspor ev sahipliğinde oynanan 3 maçta ise konuk ekip 3 maçı da kazandı. Konuk ekip 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem