Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izle – Beinsport şifresiz canlı yayını…

Trabzonspor Fenerbahçe ile karşılaşacak. Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izlemek isteyenler Beinsport şifresiz yayını var mı sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar

Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izle – Beinsport şifresiz canlı yayını…

Süper Lig’in 9. Haftasında Trabzonspor Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zorlu derbi öncesi sarılacivertliler ilk sırada bulunurken  bordo mavililer ise 2. Sırda yer alıyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izlenebilir mi, muhtemel 11’ler nasıl? İşte detaylar

Süper Lig’de zirvenin kaderini belirleyecek maçta Trabzonspor Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak. Maçın hakemi Ali Şansalan olacak. Onun yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek. VAR olarak ise Halil Umut Meler görev yapacak.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı yayını Beinsport 1’de olacak. Beinsport şifresiz canlı izlemek ise mümkün değil. Maçı internetten Digitürk üzerinden izleyebilirsiniz. Bunun dışındaki tüm yayınlar yasa dışı olduğundan suç sayılmaktadır.

MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Stefano Denswil, Berat Özdemir, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Tasos Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius
Fenerbahçe:  Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi, Mesut Özil, Mergim Berisha.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izle – Beinsport şifresiz yayını…

20 bin dolayında taraftar destekleyecek
Trabzonspor’da karşılaşmanın biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 40 bin kişilik Medical Park Stadı’nın satışa çıkarılan 20 bin dolayında bilet 1 saat içerisinde tükendi. Bu rakam Trabzonspor’un bu sezon iç sahada en fazla seyirci sayısı olacak. Ligin 4. haftasındaki Galatasaray maçını 13 bin 500 taraftar izlemişti.

222 gündür kaybetmiyor
Trabzonspor, ligde son 20 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. En son teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, daha sonra oynadığı 20 lig maçında 9 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler