Trabzon'da bakın hangi yer gözde oldu

Trabzon’da emlak satışlarında tarz değişimi yaşandı 

Trabzon'da bakın hangi yer gözde oldu

FİYATLAR ÇIKTI AMA YERİNİ BULUYOR

Trabzon’da emlak satışı faiz oranlarının düşmesiyle büyük bir hareketlilik kazandı. Bu hareketlilik halen sürüyor. Fiyatlar yavaş yavaş yerini bulmaya başladı. 

BELİRLİ BÖLGELER 
TERCİH EDİLİYORDU

Bundan 10-15 yıl öncesine kadar Kaşüstü ve Beşirli öne çıkarken şimdi Çukurçayır’ın güneye açılan kapısı, Değirmendere sırtları ve ilçelere doğru konut projeleri açıldı, günden güne artmaya başladı.

Trabzon'da bakın hangi yer gözde oldu

MANZARA DAHA 
ÇOK ARANIR OLDU

3+1 evlerin moda olduğu dönemden bahçeli, güvenli ve çocuk parkı ile havuzlu evlerin moda olduğu döneme hızlı bir geçiş başladı. Artık ‘manzara’ aranır oldu.

AYYAPI YİNE ÖNE ÇIKTI

Bu özelliklere sahip Ayyapı’nın Bostancı Villaları öne çıkanlardan oldu. Şu anda 2 villa da satış için sahibini bekliyor. 

Emlak uzmanları, Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da konut satışlarında bir tarz değişimi yaşandığını, bu nedenle bahçeli villaların büyük ilgi gördüğünü vurguladılar. 

Trabzon'da bakın hangi yer gözde oldu

Hele de pandemi sonrası bu daha çok belirginleştiği gözlendi.

İşte özellikler şunlar: 

1.620m2 kendine özgü müstakil arsası olan site içerisinde oturuma hazır 750m2 9+2 4 katlı hobi bahçeli. Ayrıca asansörlü..

İlandır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem