Tatlı İntikam 13.bölümde Büyük tartışma!

Tatlı İntikam bu akşam sevenleri ile buluşacak

Tatlı İntikam 13.bölümde Büyük tartışma!

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Tatlı İntikam bu akşam Kanal D ekranlarında seyircilerinin karşısına geçecek. Aşk hayatları geçmişe dayanan ikilinin aşk hayatında bu hafta büyük bir tartışma yaşanacak. Çift bu tartışmanın altından kalkabilecek mi? Aşkın ve komedinin iç içe geçtiği dizinin 13. Bölümünde neler yaşanacak?

Tatlı İntikam 13. Bölüm özeti ve fragmanı…

Pelin ve Sinan bir otele giderler, otelde aşçı yarışması düzenlenir. Kerem, kazanmak için her türlü düzenbazlığı yapmaya hazır biridir. Sinan bu duruma bi hayli bozulur. İkili mutlu vakit geçirirken gelen misafir onlara sürpriz anlar yaşatır. Aynı zamanda Turgut Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söyler.

13. Bölüm 2. Fragman…

D Prodiction yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Barış Erçetin oturmaktadır. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tugutlu paylaşmaktadır.

Konusu:
Pelin’in aşk hayatı beklediği gibi gitmez. Sevdiği, evleneceği adam düğün günü Pelin’i terk eder. Yaşlı bir kadın ise Pelin’in geçmişte büyük bir ah aldığını ve bu ah eden kişini onu affetmediği sürece aşk hayatı hiçbir zaman düzelmeyecektir. Pelin ve Sinan’ın hikâyesi burada başlar.

Oyuncu kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu:  Pelin
Furkan Andıç:  Sinan Tankut
Büşra Develi:  Rüzgar Sürer
Can Nergis:  Tolga
Zeyno Günenç:  Süheyla
Ayşenil Şamlıoğlu: Meliha
Kerem Atabeyoğlu:  Rıza
Hazal Türesan:  Başak
Çağrı Çıtanak:  Bülent
Cemre Gümeli:  Simay
Bülent Seyran.  Necip
Elif Çakman:  Havva
Seren Deniz Yalçın:  Ceyda
 
Leyla Lydia Tugutlu Kimdir?

29 Ekim 1989 yılında Berlin’de doğdu. Tugutlu Türk babanın Alman annenin kızıdır. İlkokula Türkiye’de başladı. Piyano dersleri alan Tugutlu yarı zamanlı konservatuara devam etti. Bir süreliğine model ajansında çalıştı. Üniversiteye başladığında konservaturaı bırakıp modelliğe yöneldi. Hala İstanbul Üniversitesi Alamn Dili ve Edebiyatı öğrencisi olan Tuğutlu Türkçe, Almanca ve İngilizce biliyor.
 
Furkan Andıç Kimdir?

4 Nisan 1990 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Alaşehir’de aldıktan sonra Ukrayna’ya giderek Kiev Politeknik Üniversitesi’nde ilk yıl hazırlık okudu. İkinci senesinde ekonomi eğitimi aldı. Denkli koşulu nedeniyle Türkiye’ye geri döndü.
Bilgi Üniversitesi’nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü okudu. Yeditepe Üniversitesine yatay geçiş yaparak Görsel İletişim ve Tasarım bölümünü okudu.
Oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile başladı. Dizi oyunculuğu Umutsuz Ev Kadınları ile başladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv