Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 dün yayınlanan ilk bölümü ile başlarken bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar...

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 yarışmasında ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı hangi takım kazandı ve bireysel dokunulmazlığı kim kaznadı? İşte tüm detaylar...


Yarışmacıların adaya gelmesi sonrası dün yayınlanan bölümde ilk oyunlar oynandı. Kulübe ve erzak yarışmalarını gönüllüler takımını kazanırken bugün yayınlanan bölümde ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık sembolüne sahip olmak isteyen takımlar kıyasıya bir yarış çıkardılar. bu dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan 2 adayın ismi elenmek üzere belirlenecek. Yarın yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve 2 aday daha belirlenecek ve ilk veda gerçekleşecek.

Zorlu bir parkurda yarışan takımlardan ünlüler 2-0 öne geçti. Gönüllüler 2-2 yaptı ancak ünlüler ilk turu kaznamayı bildi. İkinci turda ise gönüllüler beraberliği yakaladılar ancak ünlüler takımı yarışmayı kazanan taraf oldu. Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oynanan Bireysel dokunulmazlık oyununu Volkan kaznadı ve konseye rahat gitti. Volkan ayrıca elenmek üzere bir isim söyleme hakkı elde etti.

ADA KONSEYİ

Yapılan ada konseyinde Gönüllüler takımı Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017'nin ilk oylamasını yaptı. Oyların dapıldığı oylamada Erdi aldığı 5 oyla elenmek üzere ismi belirlenen ilk kişi oldu. Konseyde Berna'ya 1, Denisa'ya 1, Ogeday'a 1, Fulya'ya 1, Elif'e 1 oy çıktı. Erdi'nin ilk aday olması sonrasında Acun ılıcalı Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Volkan'dan bir isim söylemesini istedi. Volkan ise Fulya'nın adını verdi ve elenmesi için belirlenen iki aday Erdi ve Fulya oldu.

4 YENİ YARIŞMACI GELDİ 

Acun ılıcalı yarışmacılara sürpriz yaparak Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 kadrosuna 4 yarışmacının katılacağını söyledi. Ada konseyine gelen yarışmacılar kendilerini tanıttılar. Acın ılıcalı 4 yarışmacıdan 3'ünün Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017'ye katılma hakkı elde edeceğini söyledi. Hangi yarışmacıların katılacağının ise yapılacak olan sms oylaması sonucunda belirleneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler