Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 başladı – İlk ödül oyununu hangi takım kazandı?

Her yıl önemli bir izleyici kitlesine erişen çok takip edilen Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 yarışması başladı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 başladı – İlk ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın çok önem verdiği yarışmalardan biri olan ve her yıl yeni yarışmacılarla önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Kitlesine ulaşan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 yarışmasının yeni sezonu yine çok iddialı yarışmacılarla başladı.


TV8’de yayınlanan ve 17 Milyon Dolarlık bütçe ayrıldığı belirtilen yarışmanın aynı anda Yunanistan versiyonu da yapılacak.

YARIŞMACILAR

İşte Survivor 2017 Ünlüler takımı kadrosu; Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat), Sema Apak, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Şahika Ercümen ve Trabzonlu Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül.

İşte Survivor 2017 gönüllüler takımı: Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 başladı – ilk oyunu hangi takım kazandı?

DUYGU DOLU ANLAR

Yarışmacıların Dominik Cumhuriyetinde bulunan adalara gitmeden önce aileleri ile vedalaşmaları sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Bütün yarışmacılar VİP minibüslerle alınarak havaalanına getirildi. Buradan uçakla Dominik Cumhuriyetine uçan yarışmacılardan ünlüler 3 helikopterle alınarak adaya getirildi. Gönüllüler ise küçük bir uçakla adaya getirildi. Buradan iki grupta araçlarla alınarak kalacakları yere götürüldüler. Acun Ilıcalının ise kendi kullandığı bir tırla gelmesi dikkat çekti.
 
SURVİVOR ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER 2017'YE  HOŞGELDİNİZ

Acun Ilıcalı Tır ile geldiği alanda yarışmacılara Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017’ye hoş geldiniz diyerek, All Star dışındaki en güçlü Ünlüler ve gönüllüler takımları olduğunu belirtti. Daha sonra yarışmacılardan kısa kısa yorumlar aldı. Yarışmacılar genel olarak iddialı sözler kullandılar. Gönüllüler ise kendilerinin de çok iddialı bir takım olduklarını belirttiler.

ACUN’DAN SÜRPRİZLER

Acun Ilıcalı yarışmacılara kötü ve iyi haberleri olduğunu belirterek hangisini söylemesi gerektiğini yarışmacılara sorarak kötü olanları söyledi. Çok zor bir sezon olacağını belirterek ceza oyunları olacağını söyledi. Artık sadece kazanmak için değil kaybetmemek içinde yarışmaları gerektiğini söyledi. İyi haber olarakta çok önemli sürprizlerin kendilerini beklediğini söyledi.

YENİ KURALLAR

Oyunların büyük bölümü 5’te biter şeklinde 2 tur oynanacak. İlk oyunu kazanan ev için malzemeye sahip olacak. Kaybeden takımın 24 saat boyunca hiçbir şeyi olmayacak. İki takımada 24 saat boyunca hiç erzak verilmeyecek. Kazanan kaybedene göre daha çok erzağa sahip olacak.

İLK YARIŞMAYI KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017 yarışmasında ilk yarışma oynandı. İlk yarışmada iki takımda ikiye ayrıldı. Oyunda iki kişinin bir tahta sal ile taşıdığı bir yarışmacı bazı bölgelere yerleştirilen puzzle parçalarını toplayarak ilerledi. En son bölgedeki parçaları da alan yarışmacılar puzzle gelerek tamamlamaya çalıştı ve puzzle ilk olarak tamamlayan yarışmacı takımına bir puan kazandırdı. İlk yarışmayı 2 tur sonucunda gönüllüler takımı kazanadı.

İLK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017'de barınak yarışması sonrasında erzak için yapılan yarışmada ünlüler ve gönüllülerden birer yarışmacı karşılıklı olarak yarıştı. İlk olarak engellerin altınve üstünden geçen yarışmacılar daha sonra havuza girdi. Havuzun çıkışında içinden geçmeleri gereken engele giren yarışmacılar daha sonra salıncaktan dengelerini kaybetmeden geçerek son olarak 3 topun bulunduğu atış etabına geldiler. Burada 3 topun ikisini fileye sokan ilk kişi takımına puan kazandırdı. Yine takımlar iki grup halinde karşılaşırken İlk grupların yarışmasını 5-2 Gönülüler kazandı. Ödül oyununun kazananı birazdan belli olcak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler