Survivor Semih'e ne oldu?

Survivor Semih sakatlık yaşadı.

Survivor Semih'e ne oldu?

Ekranların en çok izlenen programı olan ve reytinglerde her yayınlandığı akşam zirvede olan Survivor'da şok eden bir sakatlık yaşandı. 18 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan bölümün ardından ekranlara gelen fragmanda şok görüntüler yayınlandı. Yarışmacılardan Semih Öztürk sakatlık yaşadı. Peki Survivor Semih'e ne oldu ve elenmesi gerektiren bir durum var mı? İşte detaylar...

18 Haziran akşamı ekranlara gelen yeni bölümün ardından 19 HAziran Pazar günü yayınlanacak olan bölümün fragmanı ekranlar geldi. Kıran kırana geçen oyun sırasında Ünlüler Takımından Semih Öztürk havuza düştükten sonra çıkarken parmağının kırıldığını söyledi. Parmağının çok kötü olduğunu söyleyen yarışmacı " Kesin kırıldı. Çok kötü kırıldı hemde." dedi. Bu sırada diğer yarışmacılar ise Semih'in eline bakamadı. Doktor Metin Kuş ilk müdahaleyi yaparken başarılı yarışmacı " Düzelir mi, bana onu söyle, bana lütfen dürüst ol, ona göre hazırlayacağım kendimi" derken doktor Kuş ise "Beni aşan bir müdahale" ifadelerini kullandı. Ardından parmağı kırılan yarışmacı sedye ile birlikte yarış parkurundan çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Yarışmacının sakatlığı nedeniyle elenip elenmeyeceği konusu ise şimdilik merak konusu. 

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?
Aslında Bursalıdır ve 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Boyu 180 olan yarışmacı 80 kilodur. Hayatı boyunca özellikle eğitimini her zaman dikkate alarak önem vermiştir. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yapmasının ardından Fransa'da  Paul Valery Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde eğitimine devam etmiştir. Survivor'dan daha önce TV 8'de ekranlara gelen Ütopya'da yarışan yarışmacı tv dünyasıyla ilk olarak burada tanıştı. Bu yarışmada da kendinden sıkça bahsettirmeyi başarmıştır. Özellikle bir başka yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı aşk ile oldukça konuşulmuştu. Bu yıl ise Survivor yarışmasıyla karşımıza çıkmıştır. Adada yaşadıkları nedeniyle gönüllüler takımıyla başladığı yarışmada ünlülere transfer olarak devam etmiştir. Yalnızca Gizem Kerimoğlu ile konuşması onu yalnız adamlığa iterken diğer yarışmacılarla arasında tam anlamıyla bir savaş başladı. İki ayın sonuna kadar bu savaş devam ederken Zafer isimli yarışmacıyla yaşadığı kavga Acun Ilıcalı’nın da devreye girmesine neden oldu. Ilıcalı, Zafer’i Survivor’dan diskalifiye ederken Semih'i Ünlüler takımına dahil etti. Tartışılan isim yoluna burada devam ederken yeni tartışmaların da yaşanacağının sinyalini çok geçmeden vermeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler