Survivor Nagihan'a ne oldu? Nagihan Survivor'dan elenecek mi?

Survivor'da Nagihan'a ne olduğu herkes tarafından merak ediliyor

Survivor Nagihan'a ne oldu? Nagihan Survivor'dan elenecek mi?

Sevilerek takip edilen yarışma Survivor'da 15 haziran akşamı oynanan ödül oyununda talihsiz bir an yaşandı. Ünlüler takımında yer alan Nagihan Karadere sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Yaşanan bu talihsiz gelişme sonrası yarışmanın takipçileri Nagihan'a ne oldu ve Nagihan Survivor'dan elenecek mi gibi soruları merak etmeye başladı.

Yarışma esnasında parkuru tamamladıktan sonra bayrağı almak için uğraş veren başarılı yarışmacı bu sırada acılar içerisinde yerde kaldı. Çığlıkları üzerine başta yarıştığı Damla olmak üzere bütün yarışmacıların yanı sıra doktor da olay yerine geldi. Bu sırada acı içerisinde "Tak diye ses geldi. Koptu" şeklindeki bağırışları izleyenleri daha çok merakta bıraktı. Başarılı yarışmacının baldırındaki kaslarda kopma olduğu düşünülürken henüz son durumu ile alakalı bir açıklama yapılmadı. Açıklama geldiği anda bu saydadan paylaşacağız.


KİMDİR?

1984'de Kadirli'de dünyaya gelen milli atlettir. Spora Fenerbahçe altyapısında başladıktan sonra sürat koşuları branşında önemli başarılara imza attı

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem