Survivor Meryem Kasap kimdir? Survivor'da bir Trabzonlu...

Meryem Kasap yeniden Survivor kadrosuna alındı ancak geçen yılki gibi sakatlık nedeniyle diskalifiye oldu. Meryem Kasap kimdir? İşte hakkındaki detaylar

Survivor Meryem Kasap kimdir? Survivor'da bir Trabzonlu...

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışma programı Survivor'da yer alan milli atlet Meryem Kasap diskalifiye oldu Geçen yıl da yarışma kadrosunda olan ancak yine sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Meryem Kasap kimdir? İşte genç atlet hakkındaki detaylar

Meryem Kasap kimdir?

Meryem Kasap kimdir?

1 Mayıs 1992 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Meryem Kasap ailesinin 3 çocuğunun en küçüğüdür. Lise yıllarında spora başlayan milli atlet 2 yıl hentbol oynadıktan sonra atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı.

2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığı bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldı ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı.

Meryem Kasap kimdir?

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüttü. Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyor.

Meryem Kasap kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem