Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve Survivor eleme potasındaki isimler

Survivor'da doknulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıtını buldu

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve Survivor eleme potasındaki isimler

Ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıtını buldu. Sevilen yarışma yine büyük heyecana sahne oldu. Bu haftanın ilk kazananı Ünlüler Takımı oldu.

POTADAKİ İLK İSİM

Son döneme girilen yarışmada 13 Haziran Pazartesi akşamı ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük rekabet halinde geçen oyunda kazanan taraf 10-7 skorla ünlüler oldu. Böylelikle gönüllüler takımından bir ismin bu akşam yapılacak ada konseyinde eleme potasında olacağı kesinleşti. Survivor eleme potasına giren isim İbrahim oldu

Gönüllüler takımında Damla'nın finale gitmeyi garantilemesi nedeniyle geriye kalan Serkay ile İbrahim'den birisi eleme listesine girecek. Yarın bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve bu akşam potaya giren isimle birlikte sms sonucuna göre bir kişi adaya veda edecek. 
survivor eleme potasındaki isimler

ÖDÜL OYUNU

Adada önceki akşam yine iddialı bir ödül oyunu vardı. New York gezisi ödüllü oyunda kazanan taraf gönüllüler oldu ve ödülün keyfini doyasıya yaşadılar.

GEÇEN HAFTA ELEMESİ

Yarışmada son adaya veda eden isim gönüllüler takımından olmuştu. Serkay ile Efecan'ın elenme adayı olduğu konseyde elenen isim Efecan oldu.

KURAL DEĞİŞİKİLİĞİ

Bilindiği gibi artık her hafta sms oylaması gerçekleştirilmiyor. Adaylar için iki hafta önce büyük sms oylaması gerçekleştirildi ve bütün adaylar oylandı. Bu oylama ile birlikte bundan sonraki tüm elemeler büyük sms sonuçlarına göre yapılmaya başlandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler