Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve Survivor eleme potasında kim var?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve Survivor eleme potasında kim var?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 televizyonunda yayınlanan Survivor da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta da eleme heyecanı yaşanacak. Ve bu heyecanın ilk ayağında kimin potaya gireceği belli olacak. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar

18 Haziran akşamı sevilen yarışmada dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen anlara sahne olan oyunda havuz üzerinde denge konseptli oyun oynandı. Baştan sonra çok çekişmeli geçen oyunda skor 9-9'a kadar geldi. Beraberliğin ardından 2 galibiyet alanın kazanacağı uzatma turu oynandı. İlk oyunu İbrahim Atakan'a karşı kazandı. İkinci oyunda ise Nagihan Damla'yı yenince herşey son oyuna kaldı. Son turda Serkay ile Semih karşılaştı. Kazanan Semih oldu ve haftanın dokunulmazı ünlüler takımı oldu. Böylece eleme potasına gönüllüler takımından bir ismin dahil olacağı kesinleşti. Ada konseyinde çıkan isim ise İbrahim oldu


DÜN NE OLMUŞTU?

17 Haziran Cuma akşamı ödül oyunu oynandı. Ailelerle görüntülü konuşma ve yemek ödülünün olduğu yarışma yine nefes keserken kazanan ünlüler oldu. Yarışta Ünlülerin önde götürdüğü oyunda skor 8-5'e kadar geldi. Bu sırada gönüllüler bir atak yaparak skoru 8-8'e getirdi. Ancak kritik oyunların son 2'sini kazanan taraf ise Ünlüler takımı oldu. Böylelikle ödülüün sahibi olan yarışmacılar sevdikleriyle görüntülü konuşma gerçekleştirdi.

Son bölümdeki oyuna damga vuran ise yine Serkay ile Semih'in tartışmaları oldu. İkili arasındaki sözlü kavga sinirleri hayli gerdi ancak iki taraf sakinleştirildi ve bir olay meydana gelmeden son buldu. Öte yandan Nagihan sakatlığı nedeniyle oyunda oynamadı. Nagihan'ın oynayamaması nedeniyle Damla da oyunda yer almadı. Ünlülerde Atakan ile Semih , Gönüllüler de ise Serkay ile İbrahim parkurda yarıştı.

Adada kalan isimler

Yarışmada Dominik'te son 1 haftaya girildi. Artık 2 isim daha elenecek ve sonrasında Kıbrıs finali gerçekleştirilecek. Büyük final öncesine kısa süre kalırken adada şu isimler kaldı; Ünlüler: Nagihan,Semih, Atakan. Gönüllüler: Damla,İbrahim, Serkay.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler