Survivor'da Sembol Finalini kim kazandı? Kıbrıs'a büyük finale gidecek isim belli oluyor

Survivor'da Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük finale gidecek isim bu akşam belli oldu. Sembol finali oyununu kim kazandı?

Survivor'da Sembol Finalini kim kazandı? Kıbrıs'a büyük finale gidecek isim belli oluyor

Survivor'da Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük finale katılması kesinleşecek olan yarışmacı belli oldu. Bu akşam oynanan sembol finalinde yarışmacılar heyecan dolu bir oyun oynadı ve bir kişi Kıbrıs'a direk gitma hakkı kazandı. İşte ayrıntılar. 


TV8 Ekranlarında Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biris haline gelen Survivor'da bu akşam nefeslerin tutulduğu bir sembol Finali oynandı. Çok zorlu bir etapta yarışam yarışmacılar Kıbrıs biletini almak için kıyasıya mücadele etti. Bügüne kacar oynanan sembol oyunlarında başarılı olan yarışmacıların daha avantajlı olduğu oyunda Ünlüler takımından Sema ve Gönüllüler takımından Ogeday finale kaldı. Final oyununda gözleri kapalı şekilde ipler arasında engelleri geçerek ilerleyen yarışmacılar sayıları diğer taraftar bulunan yerlerine yerşeltirmeye çalıştı. Oynanan final oyunu sonrasında Ogeday'ı 3-0 yenen Sema, Kıbrıs biletini kazandı.

Survivor'da Sembol Finalini kim kazandı? Kıbrıs'a büyük finale gidecek isim belli oluyor

Sunucu Alp Kırşan'ın bütün yarışmacılara senbol oyunlarında kazandıkları sembollerin üzerine 2 can verileceğini açıkladığı oyunda yarışmacılar ilk olarak iplerle örülü engelin içinden geçerek asılı kum torbalarının bulunduğu engeli geçip ve çeşitli sembollerden oluşan ilk yapbozu tamamladılar. Sonrasında 5 seramiğin bulunduğu platformda yuvarladıkları toplarla seramikleri kırmaya çalıştılar ve çeşitli boyutlarda oklardan oluşan ikinci yapbozu tamamlayarak son etaba geçtiler. Son etapta sapanla attıkları toplarla karşıdav bulunan 3 seramiği ilk kıran yarışmacı diğerinin bir canını sildi. Ünlüler ve gönüllüler takımlarında kızların birbirleri ve erkeklerin birbirleri ile yarıştığı Survivor Sembol Finalinde bir kişi Kıbrıs'a direk gitme hakkı ve sürpriz  ödülü kazandı. 

ÖDÜL OYUNUNDA BÜYÜK MÜCADELE

Survivor'da dün akşam yapılan büyük ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler son ana kadar yarıştılar. İlk oyun Gönüllüler'in olurken ikinci oyun Ünlüler takımının oldu. Bayrak finaline kalan ödül oyununda galiip gelen taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler Panama'da rüya gibi bir ödülün sahibi oldular.

ELİF KORKUTTU!

Sema ile oynadığı oyun sonra baygınlık geçiren Elif herkesi korkuttu. Bir süre oyun alanında dinlenen Elif daha sonra oyuna devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler