Survivor'da kim elendi? - Trabzonlu isim veda etti

Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi? - Trabzonlu isim veda etti

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor'da kim elendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2017'de finale 5 gün kala adaya veda eden isim sabriye oldu.

Dokunulmazlık oyununu kayneden ünlüler takımında İlhan Mansız bireysel dokunulmazlık oyunu kazandı. Sema daha önceden Kıbrıs biletini aldığı için Adem, Serhat ve Sabriye eleme potasına giren isimler oldu. Yapılan sms oylamasında ise adaya veda eden isim Sabriye oldu.

Survivor'da kim elendi? - Trabzonlu isim veda etti

Sabriye yaptığı konuşmada, "ben kendimi alıştırmıştım. Eleneceğimi biliyordum. Kıbrıs'a gitmeyi hak etmemiştim. Acun Bey siz çok iyi hakkaniyetli bir insansınız. Ekibinizde çok iyi kimseden en ufak kötü bir davranış görmedim. Ben kendimi hazırlamıştım." dedi.
 

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Silindir üzerine çıkarak birbirlerini yere düşürmeye çalışan yarışmacılar ilk bireysel sembolün sahibi olmak için mücadele etti. Adada gönüllüler takımından kalan son yarışmacı olan Ogeday bundan sonra oyunlarda destekçisinin olmadığını ifade ederek yine de uzaktan ona mesaj gönderen kişilerin desteğini yanında hissedeceğini belirtti. Gönüllüler takımının son temsilcisi silindir oyununda ünlüler takımındaki tüm rakiplerini devirerek bireyselin sahibi olurken büyük finale bir adım daha yaklaştı. Bu akşam gerçekleştirilen yeni dokunulmazlıkta ise bireyselin sahibi olamaması halinde Adem, İlhan, Serhat ve Sabriye elenme riski ile karşı karşıya kalacak. Sema Apak genel sembol oyununda başarılı olarak Kıbrıs’a gitmeyi haftalar öncesinden garantilediği için bu akşam konseyde ismi yazılamayacak.

SURVİVOR’DA GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Gönüllüler takımının sayısının giderek azaldığı yarışmada beklenmedik bir sonuç çıktı. Başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz günlerde yapılan araba ödülünde Porsche’nin sahibi olan Berna adaya veda eden kişi oldu. Elenmesinin ardından gözyaşları içerisinde kalan başarılı yarışmacı “Yapacak bir şey yok oyunun kuralı bu” şeklinde konuştu. Ogeday’ı son gönüllü olarak adada yalnız bırakan Berna takım arkadaşı ile vedalaşırken Ilıcalı’ya ve diğer yarışmacılara da teşekkürlerini iletti. 5 gün sonra büyük finali gerçekleştirilecek yarışmaya sayılı oyun kala yarışmaya  veda eden isimler duygularını gizlemekte zorlanırken eleme stresi aday sayısının azalmasıyla birlikte tüm yarışmacıları sardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem