Survivor'da kim elendi? - Kıbrıs'a büyük finale gidecek isimler belli oldu

Suvivor'da son ada konseyi yapıldı ve Kıbrıs'a gidecek olan isimler belirlendi. Survivor'da kim elendi? Kıbrıs'a büyük finale gidecek isimler belli oldu

Survivor'da kim elendi? - Kıbrıs'a büyük finale gidecek isimler belli oldu

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor 2017'de son ada konseyi yapıldı ve son konseyde adaya veda eden kişi belirlendi. Survivor'da kim elendi? Kıbrıs'a büyük finale gidecek isimler belli oldu.


Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük finale 3 gün kala son elemeli Ada konseyi yapıldı. Sabriye'nin elenmesi sonrasında birkişi daha adata veda etti. Geriye kalan 4 yarışmacı Kıbrıs'ta yapılacak olan büyük ginale gitmeye hak kazandı.

Survivor'da kim elendi? - Kıbrıs'a büyük finale gidecek isimler belli oldu

Daha önceki yarışmalarda Kıbrıs’ta yapılacak olan büyük finale gitmeye hak kazanan isim Ünlüler takımından Sema olmuştu. Sabriye’nin adaya veda etmesi sonrasında ise oynanan Dokunulmazlık oyununu kazanan Adem Kıbrıs’ı garantileyen ikinci isim oldu. Bugün geriye kalan 3 kişi arasında bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı ve Serhat, İlhan Mansız ve Ogeday’ı geçerek dokunulmazlığı kazandı ve Kıbrıs’ı garantiledi.

Bu akşam yapılan son ada konseyinde İlhan ve Ogeday arasından sms sonuçlarına göre İlhan Mansız veda etti.  

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sabriye’nin adaya vedası sonrası Kıbrıs için yeni bir yarış yapan yarışmacılar bundan sonraki potaların güçlü olacağının farkına vararak daha hırslı bir performans ortaya koydular. Sabriye’nin elenmesinin ardından oldukça üzülen Adem Kılıççı, sonuna kadar mücadele edeceğini açıklarken İlhan, Serhat ve Ogeday’ı geçerek bireysel sembol oyununun sahibi oldu. Bu sonuçla birlikte Kıbrıs’taki büyük finalde Sema Apak’ın yanında oturmayı garantileyen Adem büyük sevinç yaşarken diğer yarışmacılar ise son şansları olan bu sezonun son mücadelesi konsantre olmaya çalıştılar. Ödül oyunlarının sona erdiği yarışmada tüm güçlerini dokunulmazlıklara saklayan yarışmacılar birbirlerini geçebilmek adına yoğun efor sarf ederken Ilıcalı oyunların bundan sonra hayati bir önem taşıdığını bir kez daha hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler