Survivor 2017 Ünlüler Gönüllülerde kim elendi? - 29 Mart Survivor finali

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta yapılan ada konseyinde adaya kim veda etti? İşte tüm detaylar…

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllülerde kim elendi? - 29 Mart Survivor finali

Surivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu akşam heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Uzun bir süre sonra ilk defa gönüllüler takımından bir kişi adaya veda etti. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor 2017’de ilk dokunulmazlık oyunu gönüllüler takımı kaybetti. Yapılan ada konseyinde elenmesi yönünde en fazla ismi yazılan isim Erdi oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyunu sonrasında kazanan Tuğçe ada konseyinde elenmesi yönünde Berna’nın ismini verdi. Böylece ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında ismi belirlenen iki kişi Erdi ve Berna oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise yine gönüllüler takımı kaybetti. Yapılan ada konseyinde elenmesi yönünde adı en ok yazılan isim Bulut oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Volkan kazandı. Volkan ada konseyinde elenmesi yönünde Gökhan’ın adını verdi. Böylece iki dokunulmazlık oyunu sonunda elenmesi ismi çıkan 4 kişi Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan oldu.

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta adaya veda eden isim bu akşam yapılacak konsey ile belirlendi. Elenen isim Bulut oldu.


CEZA OYUNU VAR!

Acun Ilıcalı dün akşam ada konseyinde yaptığı konuşmada yarışmacılara ikinci ceza oyununun oynanacağını duyurdu. Ceza oyunlarını nadiren oynattıklarını dile getiren Ilıcalı, tek üzüldüğüm nokta havaların çok kötü olduğu döneme denk geldi. Biliyorsunuz bu işin takvimi önceden belli diyerek yarışmacılara ceza oyununun detaylarını anlattı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Serhat Akın'ın geri döndüğü görülüyor.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllülerde bu akşam kıyasıya bir ödül oyunu oynandı.

İki takımdan birer yarışmacı ilk olarak engelli denge tahtasından geçerek Havuza geldiler. Havuzda bulunan engellerin üzerinden geçen yarışmacılar aldıkları ilk kum torbasını iple bağlı engelin üzerinden geçerek bıraktıktan sonra havuz bölümüne gittiler. Havuz bölümünden sonra aldıkları ikinci kum torbası ile iple bağlı engeli geçerek son olarak atış etabına geldiler. Kum torbalarını iple bağlı iki hedefe atan ilk yarışmacı takımına bir puan kazandırdı. Ödül oyununun ilk turunu Gönüllüler takımı kazanırken ikinci turu da kazana gönüllüler iletişim ödülünün sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem