Seviyor Sevmiyor 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

Seviyor Sevmiyor 2. bölümüyle bu akşam ekranlara geldi.

Seviyor Sevmiyor 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV ekranlarında yeni başlayan dizi Seviyor Sevmiyor 2. bölüm ile ekranlara geldi. Romantik komedi tarzındaki dizi izleyici ile buluştu. Seviyor Sevmiyor 3. bölüm fragmanı çıktı.

BÖLÜM ÖZETİ

En yakın arkadaşı İrem'i yerine geçirerek Yiğit'ten kurtulduğunu sanan Deniz, yeniden onunla burun burunadır.  Yiğit, Deniz'in yeni girdiği işindeki patronudur. Deniz, Yiğit'ten köşe bucak kaçmaya başlar. Ancak iş gereği sürekli bir araya gelmek durumunda kalırlar. Deniz'in durmadan eli ayağına dolaşır. Yiğit ise bu yeni stajyerden hiç hoşlanmaz. GoFlamingo dergisi için bir parti düzenlenecektir. Kızlar, partinin İrem'in çalıştığı otelde olacağını duyunca işler daha da karmaşık bir hal alır. Yiğit, İrem'i yani Deniz sandığı ilk aşkını Londra'da bilmektedir. Deniz, Yiğit'in İrem'i tanımaması için onu erkek kılığına sokar.
Geçen hafta neler olmuştu?
Deniz garsonluk yaptığı kafeden kovulur. İş bulmak çabasıyla birçok mülakata girer ve şansını dener. 30 yaşında olan Deniz iş hayatını, aşk hayatını bir türlü yoluna koyamaz. En son olarak bir moda dergisi Go Flamingo ’ya gider. Deniz’i macera dolu bir yol beklemektedir.
 
Konusu:
Deniz Zengin ve aynı zamanda güzel bir kızdır. Yiğit ise Şişman ve çirkindir arkadaşları tarafından dışlanır. Zaman geçtikçe Deniz çirkinleşir ailesi ise iflas eder. Hayatta her şeyi ters gider.  Yiğit ise yıllar sonra yakışıklı ve zengin biri olur. Deniz ve Yiğit yıllar sonra tekrar bir araya gelirler. Deniz aynı zamanda Yiğit’in ilk aşkı ve ilk arkadaşı olur.

Dizinin başrollerinde ise Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan ve Yiğit Kirazcı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv