Rengarenk 5. bölüm fragmanı !

Yapımcılığını NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp'ın üstlendiği Başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşener'in yer aldığı dizi Rengarenk yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Atv ekranlarında!

Rengarenk 5. bölüm fragmanı !

ATV ekranlarının Selin Şekerci'nin baş rolünü oynadığı sevilen dizisi Rengarenk yepyeni bir bölüm ile bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizi Rengarenk 5. bölüm fragmanında bizi iyice meraklandırmaktadır. . Peki Rengarenk'de bu akşam neler yaşanacak? İşte merak edilen detaylar...

BÖLÜM ÖZETİ…

Renk’in bu kez gitmesine izin vermeyen can onu zorla alıkoyar. Renk ne kadar direnir gözükse de Can’ın onu sahiplenmesi çok hoşuna gider. Bu sırada mafya babası vurulan adamını ameliyat ettirmek için Can ve Renk’in evine getirir bu durum ikilinin daha da yakınlaşmasına neden olacaktır.

SELİN SEKERCİ KİMDİR?

Selin Şekerci (d. 1 Haziran 1989; Karşıyaka, İzmir),Türk oyuncu.
Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 21 Aralık 2015'te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır. Son olarak 8 Temmuz 2016'da başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini canladırmaktadır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv