Online olarak ATV’yi canlı izlemek çok kolay

Türkiye’nin bilinen kanalları arasında yer alan ve özellikle dizileriyle seyirciyi ekran başına toplayan ATV’yi online olarak canlı izlemek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey size vereceğimiz bağlantıya tıklamanız olacak. ATV Yayın akışı Kanalda bu akşam

Online olarak ATV’yi canlı izlemek çok kolay

Türkiye’nin bilinen kanalları arasında yer alan ve özellikle dizileriyle seyirciyi ekran başına toplayan ATV’yi online olarak canlı izlemek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey size vereceğimiz bağlantıya tıklamanız olacak.

ATV Yayın akışı

Kanalda bu akşam en çok izlenen dizilerden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekranlara gelecek. Her Salı günü saat 20.00’de yayınlanan dizi kanalın en çok güvendiği yapımların başında geliyor.

www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

Kanalın bugünkü (26.04.2016) yayın akışının tamamı ise şu şekilde; 06.10: Benim Annem bir Melek , 06.45: Kahvaltı haberleri, 10.00: Müge Anlı ile Tatlı Sert, 13.00 Gün ortası, 13.40: Sağlıklı Mutlu Huzurlu, 16.20: Esra Erol’da, 19.00 Ana haber, 20.00: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz,  00.20: Anadolu Kartalları, 02.45: Aile İşi

atv-canli-izle-001.jpg

KANAL AYARLARI

SD ve HD yayınları yeni uydu değerlerini uydu alıcılarına aşağıdaki biçimde yükleyebilirsiniz; 

SD ve HD yayınlarımız tek frekanstan tarattırılıcaktır. 

a. Ana menüye girebilmek için ; uzaktan kumandanızda ' MENÜ ' veya ' SETUP ' yazan düğmeye basınız . 

b. Uydu alıcısı marka modeline göre ; ' KANAL ARAMA ' , ' MANUEL ARAMA ' , ' KANAL EKLEME ' , ' EL İLE ARAMA ' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip ' OK ' e basınız. 

c. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ; ' TP FREKANSI ' , ' ALIŞ FREKANSI ' , ' FREKANS ' , ' UYDU FREKANSI ' seçeneklerinden biri belirecektir , YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak yeni frekansı ' 12053 ' değerini girin. 

d. Yine aynı pencerede ' SEMBOL ORANI ' yada ' SYMBOL RATE ' değeri olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ' 27500 ' girin.. 

e. Yine aynı pencerede bulunan ve ' POLARIZASYON ' yada ' POL ' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' H ' , ' HORIZONTAL ' yada ' YATAY ' olacak şekilde değiştirin. 

f. Yine aynı yerde bulunan ' FEC ' değerini değiştirmek için YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' 5 / 6 ' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur. 

g. Son olarak ' OK ' tuşuna basarak yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen ' ARAMA BAŞLAT ' yada ' TP ARA ' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir. 

h. Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir. 

ı. Bütün kanalları tarattırmak için ise Türksat Frekansları ile Networ Search ( Şebeke taraması ) yapılmalıdır. 

Frekans değerleri aşağıdadır; 

Frekans : 12053 Mhz 

Symbol Rate : 27500 

FEC : 5/6 

Pol : Yatay ( Horizontal ) 

Türksat 4A Frekansları; 

Frekans : 12380 Mhz 

Symbol Rate : 27500 

FEC : 3/4 

Pol : Dikey ( Vertical ) 

Network Search : Açık ( ON ) konumda olmalıdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem