O hayat benim 100.bölüm fragmanı çıktı mı?

O hayat benim bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerle buluştu

Fox TV'nin fenomen dizisi O Hayat Benim 20. Haziran akşamı 99. bölümü ile sevenleriyle buluştu. İlgi ile takip edilen dizi yine heyecan doluydu. O Hayat Benim 100. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk... Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır. Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır. Bahar’ın durumunu ve Sultan’ın yeğenleriyle ilgili zaafını kendi çıkarları için kullanacak insanlar türer dört bir tarafta. Atahan ailesi için de bir dağılma sürecidir sanki bu... Bahar ve Efsun’un yolculuğu, herkesin hayatının yeni dönemini başlatacak, beklenmedik olaylara gebedir. İki kardeşi yakınlaştıran bu süreç, belki de her şeyin sonu demektir aslında!



Geçen Hafta Neler Olmuştu?
Ateş ailesini öldüren Edibe Atahan’ın tutuğu tetikçiyi bulur ve vurur. Ateş’in intikam duygusu çevresindekilere zarar verir. Bahar ve karnındaki bebeğini Efsun’a emanet eder. Kısmetsiz mahallesi Polise karşı dururlar. Efsun ve Bahar kaçış planı yaparlar.

16 Şubat 2014 yılından itibaren yayın hayatına başlayan dizi 30. Bölüme kadar Hülya Bilban’ın yönetmenliğinde devam etti. 31. Bölümden itibaren Hamdi Alkan’ın yönetmenliğinde devam etti. Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray’ın başrolleri paylaştığı dizi Pazar akşamları FOX TV kanalında 20.00’de yayın hayatına devam etmektedir.

Gizemlerle dolu bu dizinin oyuncu kadrosu:
Keremcem: Ateş
Ezgi Asaroğlu: Bahar
Ceren Moray: Efsun
Sinan Albayrak: Mehmet Emin Atahan
İclal Aydın: Hasret
Süleyman Atanısev: İlyas
Oya Başar: Sultan yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem