O Hayat Benim 100. Bölümde Bahar tutuklanacak mı?

O Hayat Benim sezon finalinde büyük ayrılıklar yaşanıyor

Pazar akşamlarının sevilen dizisi O Hayat Benim bu akşam sezon finali ile sevenleri karşısına geçecek. Fragmanın yayınlanması ile herkeste soğuk duş etkisi bırakan dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. FOX TV ekranlarında izleyenlerine kısa süreliğine veda eden dizide Bahar ve Efsun ayrılık eşiğindedir. İşte dizinin merak edilen detayları

O Hayat Benim 100. Bölüm özeti ve fargmanı…
Efsun kaybettiği bebeği için Bahar’ı suçlar. Bahar ise hem mahkemenin vereceği hüküm hem de Efsun’un kaybettiği çocuk yüzünden vicdan azabı duymaktadır. Sultan, Efsun ve Bahar’ın birbirlerine düşman olmalarını sağlayacak bir plan düşünür. Kenan artık her şeyin farkına varır ve intikam peşinde koşar. Sezon finalinde aksiyon hiç bitmeyecek. Bu akşam FOX TV’de saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Geçen hafta neler olmuştu?
Kaçmak zorunda kalan Efsun ve Bahar hiç olmadıkları kadar yakınlaşır. Bu yolculukta Efsun ve Arda Bahar’ın peşini hiç bırakmaz. Ateş’te Bahar’a kavuşmak için her şeyi göze alır. Bu arada Atakan’ın ailesi ise yıkılma sürecine girer.

Oyuncu kadrosu:
Keremcam, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ahu Sungur, Didem İnselel, Turgay Aydın, Nurşim Demir, Gülsen Tucer, Nesl,ihan Acar, Güzide Arslan, Ozan Güler, Bahar Şahin, Sezgi Mengi, Nihal Menzil, Pınar Aydın, Cem Kılıç, Barış Büktel, Murat Soydam, Erdal Cindoruk, Zerrin Sümer, Birgül Ulusoy, Larissa Gacemer

Yeni sezonda ayrılık haberi!
Dizinin başrol oyuncusu Ezgi Asaroğlu’nun diziden ayrılacağı haberleri gündemden düşmüyor. Oyuncunun kaprislerinden bıkan yapım şirketinin yeni oyuncu arayışına girdiğini iddia ediliyor. Patel Film bu konuda ‘’Bizim Ezgi Asaroğlu ile problemimiz Bulunmamaktadır.’’ Açıklamasını yaptı.

Ezgi Asaroğlu Kimdir?


8 Haziran 1987 yılında İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Antropoloji Bölüm Sosyal Antropoloji Anabilim Dalında lisans yaptı. Oyunculuk hayatına Bir Dilim Aşk dizisinde ile başladı.
Filmografisi:
Bir Dilim Aşk, Zor Karar, Ne Gezer Aşk Dağlarda, Kızlar Yurdu, Yolcu, Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Fot a Moment Freedom, Gece Sesleri, Binbir Gece, Kampüste Çıplak Ayaklar, Acı Aşk, En Mutlu Olduğum Yer, Leyla ile Mecnun, Cennetten Kovulmak, Aşk Kırmızı, Yağmurdan Kaçarken, Sağ Salim2: Sil Baştan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv