No:309 neden yayınlanmıyor?

Sevilen dizi No:309 neden bu hafta yayınlanmayacak

FOX TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan dizi kısa zamanda birçok kişinin beğenisini kazandı. Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi No: 309 başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın oynuyor. 5. Bölümü ile sevenleri ekrana kitlemeyi başaran dizinin 6. Bölümü merakla bekleniliyor. Başladdığı günden bu yana reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin senaryosunu Aslı Zengin yazdığı komedi türünde bir dizidir.
Dizinin bu hafta bayram nedeniyle yayınlanmayacak. Kanalda bayrama özel programların olması nedeniyle yayın tarihi 13 Temmuz’a ertelendi.

Geçen hafta neler oldu?
Onur iki arada bir derede kalıyor. Lale ile yaptığı nişana Pelinsu’nun da gelmesi ortalığı karışıyor. Pelinsu’ya tüm olanları anlatmaya çalışırken aynı zamanda Lale’nin ailesi ile de arayı bozmamaya çalışıyor. Bu sırada İsmail düğün hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Onur katıldığı Japonlar ile ilgili toplantıda Lale ile samimi görüntüler ortaya koyar. Betül ise olanlar karşısında planlar kurarlar.

Konusu:
Genç kız olan Lale evlilik hayali kurarken aldatıldığını öğrenir. İlişkilerde artık uzak durma kararı alır. Annesinin baskısı üzerine Doktor Onur ile tanışmaya gider. Randevuda tanıştığı kişinin Doktor Onur olmadığını öğrenince işler karışır. Farklı bir hikâye başlar.
Bayram nedeniyle tatile giren diziler:
Tatlı İntikam, Hayatımın Aşkı, Hayat Sevince Güzel, No:309, Hanım Köylü, Şahane Damat, Seviyor Sevmiyor

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde doğdu. Boşanmış bir aileden doğan oyuncu annesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Dansa olan tutkusu sayesinde Efes kızları arasına girmeyi başardı. Mustafa Sandal’ın Ateş et ve unut klipinde oynadı. Oyunculuk kariyerine ise Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile başladı. Ardından Kurt seyit & Şurası, Tut Sözünü, Çilek Kokusu dizilerinde yerini aldı.

Furkan Palalı Kimdir?

27 Ekim 1986 yılında Konya’da doğdu. Adını Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olması ile adını duyurdu. Aynı zamanda Konya’da profesyonel olarak basketbol oynadı. Üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı.
Filmografisi:
Küçük Sırlar, Son Çıkış, Kızılelma, Son Yaz Balkanlar, Hayat Devam Ediyor, Aşk Emek İster, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler