Niran Yalaz kimdir, kaç yaşındadır?

Bir dönem İşte Benim Stilim'in yarışmacılarından olan Niran Yalaz kimdir? İşte Niran Yalaz'ın fotoğrafları...

Bir dönem ekranların sevilen programlarından İşte Benim Stilim'de yer alan yarışma Niran Yalaz'ın kim olduğu merak edildi. Niran Yalaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

NİRAN YALAZ KİMDİR?

1997 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Profesyonel olarak modellikle uğraşan Yalaz, sade,zarif ve iddialı tarzının olduğunu ve tarzına çok güvendiğini her fırsatta belirtiyor.

İşte Benim Stilim'in 7. sezon yarışmacılarından olan Niran Yalaz, 19 Mart 2017'de yarışmadan elenmiştir.

- Niran kendini yarışmada şöyle anlatmıştı: "20 yaşındayım ve Bursalıyım. Modellik yapıyorum. İddialı bir yarışmacıyım. Kendime güveniyorum. Asi ve hırçın bir yapım var. Herkesin tarzımı ve karakterimi seveceğine inanıyorum. Podyumda yürümeye alışkınım ancak yarışmada heyecanlıyım. Umarım emeğimizin karşılığını alırız. Diğer yarışmalara göre önde olduğumu düşünüyorum. Tişört dahi giysem taşımayı ve göstermeyi biliyorum. Sevecen bir kişiyim ama tersime gelmelerini tavsiye etmem."

Niran Yalaz'ın fotoğrafları:

Niran Yalaz kimdir, kaç yaşındadır?

Niran Yalaz kimdir, kaç yaşındadır?

Niran Yalaz kimdir, kaç yaşındadır?

Niran Yalaz kimdir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi