Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati'nde bu hafta Kuran'daki kurtuluş reçetesi var!

En çok takip edilen dini programlar arasında yer alan Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati nde yine merak edilen konulara cevaplar verilecek. Programda bu kez Kur'an-ı Kerim'deki insalığın kurtuluş reçetesini gösteriyor. Show tv ekranlarında her p

Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati'nde bu hafta Kuran'daki kurtuluş reçetesi var!
En çok takip edilen dini programlar arasında yer alan Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati nde yine merak edilen konulara cevaplar verilecek. Programda bu kez Kur'an-ı Kerim'deki insalığın kurtuluş reçetesini gösteriyor. Show tv ekranlarında her pazartesi günü ekrana gelen program merakla bekleniyor.
 
Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati'nin Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümünde bu hafta; "Kur'an-ı Kerim insanlığa nasıl bir kurtuluş reçetesi sunuyor", "Müslümanlar Kur'an-ı Kerim'i hakkıyla anlamak için neler yapmalı", "din ile bilim birbirinin zıttı mıdır", "Kuran'daki bilimsel mucizeler nelerdir", "bilimin 1400 yıl sonra ispat ettiği Kuran mucizeleri nelerdir" ve "varoluş konusunda kutsal kitaplar ile bilim çelişiyor mu" gibi sorulara yanıt aranacak, dualar edilip sizlerden gelecek sorular da yanıtlanacak.
mustafa-karatas.jpg
 
HAKKINDA
 
Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın kendine özgü sunumu ve sıcak sohbetiyle canlı olarak ekranlarınıza gelen programda ayet ve hadisler ışığında İslam’ın  bireysel ve toplumsal hayata etkileri örnekleriyle birlikte gözler önüne seriliyor.
 
Sevilen program 16 Mayıs Pazartesi sabahı saat 08.00’de Show TV’de!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler