Kördüğüm 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kördüğüm 25. bölümü ile ekranlara geldi.

Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kördüğüm 25. bölüm ile yayınlandı. Sevilen dizi saat 20.00'de ekranlardaydı. Perşembe günlerinin beğeni ile takip edilen dizisi Kördüğüm'ün 26. bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Eylül, Ali Nejat'ın sözleri ndeniyle l İstanbul’da kalmaya karar verir. Bu sırada, Barış’ın ölümüyle ilgili bildiklerini de Ali Nejat’a anlatır. Ali Nejat, Enver Bey ile birlikte Barış’ın ölümüne sebep olanların peşine düşer. Ali Nejat’ın otomobiline çarpan kamyon şoförünü Enver Bey çoktan bulmuştur… Kaza değil planlı bir cinayettir ve bu cinayette bütün kapılar Murat’a çıkar. Ali Nejat’ın yurtdışına taşınma kararını ertelemesi, Eylül’ün gitmekten vazgeçmesi ve artık silahların konuştuğu tehlikeli bir dünyanın içinde olmak Naz’ı tedirgin eder. Üstelik Ali Nejat’ın artık kendisine karşı ilgisini de yitirdiğini düşünen Naz ayrılık kararı alır. Ali Nejat ile Eylül, ikisi için çok özel olan bir yerde karşılaşır. Eylül, Ali Nejat ile Naz’ın ayrıldığını öğrenir. Emre’nin bir çöplükte ölü bulunması gözleri Umut ve Genco’ya çevirir. Umut katil zanlısı olarak gözaltına alınır. Ayhan’ın dükkanına giden Naz, Eylül ve Kaan’ın gelmesiyle kırılma noktası yaşar. Murat’ı Didem’in mezarı başında, onunla konuşurken gören Ali Nejat duyduklarına inanmakta zorlanır… Murat’ın kendisine olan düşmanlığının altında bambaşka sebepler vardır…


Geçen Hafta neler oldu?
Feyza babasının kendi hayatı üzerinden kumar oynamasını öğrenir ve bu duruma çok sinirlenir. Feyza aynı zamanda Barış’ın ölümünün cinayet olduğunu öğrenir ve ikinci bir darbe yer. Murat Enver Bey’in kafasına silah dayar. Ani bir olay ile dağılır. Gökçe’nin başına gelenleri öğrenen Umut Emre’yi döver. Naz yurtdışına gitmek ister. Bu konuda Ali Nejat ile sürekli bir biri ile kavga ederler. Eylül havaalanında Ali Nejat’ın mesajı ile her şey değişir.

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu dizinin başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy paylaşıyor.
Oyuncu kadrosu: İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Rojda Demirer, Ege Aydan, Murat Daltaban, Ali Tutal, Aybars Kartal Özson, Naz Elmas, Tülay Günal Çimenser, Gözde Çığacı, Mehmet Aslantuğ, Saadet Işıl Aksoy, Kaya Akkaya dizide rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler