Konyaspor Kayserispor maçı saat kaçta, Beinsport canlı yayın

Konyaspor Kayserispor ile karşılaşacak. Konyaspor Kayserispor maçı saat kaçta, maç Beinsport canlı yayınında! İşte detaylar

Konyaspor Kayserispor maçı saat kaçta, Beinsport canlı yayın

Süper Lig’in 10. Haftasında Konyaspor Kayserispor’u konuk edecek. Ligin orta sıralarında yer alan iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. Konyaspor Kayserispor maçı canlı yayını hangi kanalda saat kaçta işte detaylar

Konya Büyükşehir Belediye stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek onun yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ile Gökhan Barcın üstlenecek. Maçın VAR hakemi Volkan Bayarslan AVAR hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

Maç öncesinde Konyaspor 14 puanla 9. Sırada bulunurken Kayserispor ise 11 puanla 12. Sırada yer alıyor. 

Konyaspor Kayserispor maçı canlı yayını Beinsport’dan canı yayınlanacak. Beinsport şifresiz canlı izlemek ise yasadışı olması sebebiyle suç teşkil etmektedir. Online beinsport izlemek için Digiturk internet sitesini ziyaret ediniz.

İSTATİSTİKLER
İki takım bugüne kadar 33 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 14’’ünde kazanan Konyaspor olurken 9’unda sahadan galibiyetle ayrılan taraf Kayserispor oldu. 10 maç ise eşitlikle sonlandı. Konya ev sahipliğinde oynanan 17 maçta ise ev sahibi 9 kez kazandı. Konuk ekip 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 5 maçta ise eşitlik bozulmadı.
Konyaspor Kayserispor maçı saat kaçta, Beinsport canlı yayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem