Kontakt lens oruç bozar mı?

Orucu bozan hal ve durumlar en çok merak edilen konular arasında. Nihat Hatipoğlu ve vatandaşların soruları gündemin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kontakt lens kullanmak orucu bozar mı sorusunu Nihat Hatipoğlu’na sordular.

Kontakt lens oruç bozar mı?

Ramazan ayında ATV ekranlarının değişmeyen ismi Nihat Hatipoğlu, dini bilgiler paylaşmaya ve merak edilenleri yanıtlamaya başladı. Programa katılan genç bir izleyici Nihat Hatipoğlu’na lens kullanmak orucu bozar mı sorusunu yöneltti. Nihat Hatipoğlu bakın nasıl yanıtladı...

Kontakt lens takmak kullanmak orucu bozar mı? Nihat Hatipoğlu nasıl yanıtladı?

KONTAKT LENS KULLANMAK ORUCU BOZAR MI?

Nihat Hatioğlu tartışılan soruyu şöyle yanıtladı: “Lens oruca zarar vermez. Oruç için önemli olan şey, tabii veya tabii olmayan yollardan birinden bir şeyin vücuda nüfuz etmesi. Burundan, ağızdan veya başka yerlerinden… Mesela bağırsak problemi olan kişi fitil kullanıyor diyelim. Bu orucu bozar”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem