Kısmetse Olur'u kim kazandı? Kısmetse Olur son bölümde neler oldu

Kısmetse Olur final bölümünde kazanan kim oldu?

Kısmetse Olur'u kim kazandı? Kısmetse Olur son bölümde neler oldu

Ekranların en çok izlenen izdivaç temalı programı olmayı başaran Kımetse Olur final yaptı ve kazanan belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen yarışmada ilginç gelişmeler oldu. Kısmetse Olur'da kim birinci oldu sorusu yanıtını buldu. İşte detaylar

Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışmada sms oylamasına 5 çift çıktı. Bu çiftler;  Cansel Çördük ve Eser West, Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli, Hazal Atabek ve Emre Ubeyli, Daniela ve Tankut Denker ile Ercan ve Hande
oldu. Büyük heyecana sahne olan finalde sms sonuçlarına göre birinci Cansel Çördük ve Eser West çifti oldu. Yine sms sonuçlarına göre Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli ikinci olurken Hazal ve Emre üçüncü oldu. Ancak birinci olan Cansel Eser çifti evlenmek istemediklerini açıkladı. Bu karar sonrası çift evlenmedi ancak yinede 700 bin tl'lik evin sahibi oldu. İkinci olan Nur ile Batuhan çifti de evlenmek istemediklerini açıkladı. Üçüncü olan Hazal ve Emre ise evlenmek isteyen tek çift oldu. Böylece bu çiftin tüm evlilik masrafları yapım ekibi tarafından karşılanacak.


KISMETSE OLUR YENİDEN BAŞLAYACAK!

Sevilen program bu dönemin ardından kısa bir ara verdikten sonra yeniden ekranlara dönecek. Bu kez yeni yarışmacıların olacağı yarışmada birçok isme teklif gittiği öne sürülüyor. Eskş yarışmacılardan hiçbirisi ise yeni dönemde olmayacak. Ayrıca büyük ödül ve kurallar da değişecek. Buna göre birinci olan çift evlenirse  ev, düğün ve para ödülü kazanacaklar. Eğer evlenmezlerse yalnızca para ödülü ile yetinecekler. Bu durumda evdeki diğer çiftlere sorulacak. Evlenme kararı alan başka çift ya da çiftler olursa düğün yapılacak ama diğer ödüllerden yararlanamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem