Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali

Kısmetse Olur'da ilk haftanın finali gerçekleştiriliyor

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali

Kanal D ekranlarının sevilen programı Kısmetse Olur 2. sezonla izleyiciye merhaba dedi. İlk haftanın geride kaldığı izdivaç programında bu akşam haftanın finali gerçekleştirilecek. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Bu hafta yarışmacılara sürpriz yapıldı ve eleme yapılmadı. Haftanının ödülü de 5'er bin TL Semih ile Merve'ye verildi.

Bu hafta neler oldu?

 Semih ve Tolga hararetli bir tartışmaya giriyor hatta ikili burun buruna geliyor. Öte yandan Onur, Adnan’a “Sen Didem’den hoşlanıyor musun?” diyerek çok kritik bir soru soruyor. Kırmızı oda da ise Didem’den sürpriz bir itiraf geliyor. Rabia ile baş başa konuşan Serap, tanımak istediği tek kişinin Gökhan olduğunu söylüyor. Gelin adaylarından hem Didem hem de Aycan’ın Adnan’a olan ilgisi ve her ikisinin de Adnan’ı kırmızı odaya davet etmesi ikili arasında gerilimli anların yaşanmasına sebep oldu. Durumu izah etmeye çalışan Aycan sonunda sinirlerine hakim olamadı ve gözyaşlarına boğuldu.


Kısmetse Olur'un yeni sezonunda tıpkı ilk sezon olduğu gibi oldukça dikkat çeken isimler yer alıyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle : 

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı, Aycan Varış.

Program hakkında
7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor. Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler