Kiralık Aşk 52. Bölümünde sular durulmuyor!

Kiralık Aşk 52.Bölümü ile sezon finali yapacak

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kiralık Aşk bu akşam 52. Bölüm ile sezon finali yapıyor. Geçtiğimiz yazın başlayan sezonluk dizi seyirciler tarafından çok sevilince dizi kış sezonunda da devam etti. 1 yıl boyunca sıkı bir çalışma sürdüren ekip tatil yapacaklar.

Kiralık Aşk 52. Bölüm özeti ve fragmanı…
Ömer ve Defne tam birbirlerine kavuştum derken karşılarına bir engel çıkıyor ve düğün iptal oluyor. Türkan Hanım bu evliliğe karşı çıkıyor. Defne ‘’Ben anneannemi ezip geçemem’’ diyor. Buna karşılık Ömer ise ‘’O zaman evlenmiyoruz’’ diyor.
Tekrar bir araya gelen ailelerin toplandığı zaman Koriş’in ‘’Evlenmiyorsunuz düğün iptal’’ sözleri karşısında Ömer çok sinirlenir. Ömer çareyi Defneyi kaçırmakta bulur.

Geçen hafta neler olmuştu?
Defne ve Ömer arasında yaşananlar Defne’nin sorunları baş edemeyecekleri düşüncesini fitilledi. Defne istifa dilekçesini Ömer’in masasına bırakır. Defne’nin bu kararı herkesi şoka soktu. Ömer ise hayatındaki gerçekleri öğrenir. Öğrendikleri sayesinde dedesi ile barıştı. Yasemin ve Sinan ise Koray sayesinde barıştılar. Ömer kendini Defnenin yanında bulur. İkili sarılıp hasret giderirler ve barışırlar.

Ortaks yapımın üstlendiği dizi bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında sezon finali ile sevenlerine veda edecek. Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin Senaristi Meriç Acemi’dir.

Oyuncu Kadrosu
Elçin Sangu: Defne
Barış Arduç: Ömer
Salih Bademci: Sinan
Sinem Öztürk: Yasemin
Melisa Şenolsun: Sude
Nergis Kumbasar: Neriman
Levent Ülgen: Necmi
Ferdi Merter: Hulusi
Melisa Giz Cengiz: Esra
Hikmet Körmükçü: Türkan
Kerem Fırtına: İsmail
Sanem Yeles: Nihan
Onur Büyüktopçu: Koray
Osman Akça: Serdar
Ender Sakallı: Vedat
Ayberk Atilla: Usta
Devrim Yalçın: Deniz
Leyla Tugutlu: İz
Barış Murat Yağcı: Eymen
Elif Can Ongurlar

Sürpriz Veda
52. Bölümü ile sezon finali yapan dizinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç sosyal medya üzerinden sevenlerine veda ettiler. İkili çekindikleri fotoğrafları aynı anda paylaştılar.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem