Kiralık Aşk 50. Bölümde Defne gerçekleri öğreniyor!

Kiralık Aşk 50.bölümü fragmanı yayınlandı.

Kiralık Aşk 50.bölümü fragmanı yayınlandı. Büyük aşk yaşayan Defne ve Ömer’in gelgitli ilişkisinde son durum ne olacak? Defne Ömer ile ilgili yeni bilgiler öğreniyor. Bu gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu… Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kiralık Aşk dizisi bu akşam saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak.
Kiralık Aşk 50. Bölüm özeti ve fragmanı…
Ömer’in dedesinin gelmesi herkesi şaşkına çevirdi. Yüzüklerin takılıp takılmadığı merak ediliyor. Bu duruma Ömer’in nasıl bir tepki verecek? Ömer ortalıklardan kaybolur. Defne her yerde onu arar. Aynı zamanda Sinan hiç beklemediği bir itiraf ile alt üst olur. Defne Ömer’in hayatı ile ilgili hiç bilmediği gerçekleri öğrenir.
Defne ve Ömer karşılaşıyorlar. Ömer’in nasıl davranacağı, ne diyeceği bugün cevap bulacak.
Geçen Hafta neler olmuştu?
Defne, Ömer uğruna evden kaçıyor. Defne ve Ömer’i neyin beklediğinden habersiz romantik bir hafta sonu geçirirler. Neriman ise yeni kararlar alır. Heyecan ile beklenen gün geldi. Defne’yi istemeye giderler. Bu esnada kapı çalar ve hiç beklenmedik bir misafir gelir. Özellikle Ömer’i endişelendiren bu misafir karşısında Ömer’in tepkisi ne olmuştur.
Elçin Sangu ve Barış Arduç Başrollerini oynadığı dizinin oyuncu kadrosu; Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter, Melisa Giz Cengiz, Hikmet Körmükçü, Kerem Fırtına, Sanem Yeles, Onur Büyüktopçu, Osman Akça, Ender Sakallı, Ayberk Atilla, Devrim Yalçın, Leyla Tuğutlu, Barış Murat Yağcı, Elifcan Ongurlar rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem