KİA Sportage özellikleri ve fiyatı - Acun Ilıcalı'dan Kia Sportage ödülü

Survivor'da Acun Ilıcalı yarışmacılara Kia Sportage araç verecek. İşte Sportage teknik özellikleri ve fiyatı

KİA Sportage özellikleri ve fiyatı - Acun Ilıcalı'dan Kia Sportage ödülü

Heyecanın devam ettiği Survivor'da yarışma tarihinin en büyük ödülü yarışmacıları bekkliyor. Ödül oyununda Acun Ilıcalı kazanan takımın her yarışmacısına Kia Sprotage model jeep verecek.


Peki Kia Sportage özellikleri ve fiyatı nedir?

Bir anda ilgi odağı olan araç hakkında detayları sizin için topladık. 2017 Model Kia Sportage'in fiyatı 89 bin TL'den başlıyor ve full özellikleriyle birlikte 227 Bin TL'ye kadar çıkabiyor. Survivor'da yarışmacılara verilecek olan  1.6 L benzinli 132 PS gücündeki otomatik vites aracın fiyatı ise 118 Bin TL.



Kia aracı şu şekilde tanımlıyor;

KIA Sportage, sadece ilhamını gelecekten almadı. GT- Line versiyonu, performanslı turbo motoru ve 4x4 çekiş sistemi ile tam olarak sizin için yaratıldı. Size kendinizi farklı bir zamanda yol alıyormuş gibi hissettirmek için tasarlandı.Agresif dış tasarım, bugüne kadar sunulan en cesur Sportage olmasından kaynaklanıyor. Sportage’ın şehre karşı olan iddialı duruşunu simgeliyor.Dördüncü nesil Sportage’ın iç tasarımı size daha geniş iç hacim, daha fazla ergonomi ve daha büyük konfor vaat ediyor. Sürücü, ulaşması gereken her şeye kolayca ulaşırken, diğer tüm yolcular yolculuklarını artan konforla sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem