Kara Sevda son bölümü yine nefes kesti!

Ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen Kara Sevda son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi.

Ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen Kara Sevda son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Kemal,Nihan ve Emir üçgeninde yaşananlar soluk soluğa izlenirken dizinin bitiminin ardından Kara Sevda 29. bölüm fragmanının yayınlanması merakla bekleniyor. Yeni tanıtım henüz yayınlanmadı ancak çıktığı an burada olacak.

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevilen dizide dün akşam Emir yine kötü yüzünü gösterdi. Tehditleriyle Nihan'ı kendine çekmeyi başaran Emir, yapabileceklerini göstermek için Leyla'yı bıçaklattı. Kemal ise neler olduğunu öğrenebilmek için Nihan'ı ikna etmeye çalışsa da Nihan ona Emir'in tehditlerinden bahsetmeyerek eve geri döndü. Leyla'nın bıçaklandığını öğrenen Kemal ise Nihan'ın dönüşünde Emir'in parmağı olduğunu anladı ve intikam için kolları sıvadı. Zehir'den silah isteyen Kemal final sahnesinde Emir'in odasına kadar girdi... Bu yaşananların ardından soluk soluğa izlenen dizinin yeni bölümünde bakalım neler olacak?

Star TV ekranlarında her hafta çarşamba günleri yayınlanan dizinin başroldünde Burak Özçivit yer alıyor. Ona başrolde eşlik eden isimler ise Neslihan Atagül ile Kaan Urgancıoğlu. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

Önceki bölümde neler olmuştu

Kemal ve Nihan yeni bir hayat kurma yolunda ilerlerken Emir ise Nihan’in peşinde deliye dönmüştü. Nihal’in Kemal’le kaçtığını anlayan Emir hemen harekete geçmek isterken diğer tarafta Nihan’ın tüm düşüncesi kardeşi Ozan’dır.Onun için de yeni bir hayatın başlangıcı gibi gözükse de çok geçmeden Zeynep’in onu kandırmasıyla Emir’in eline düşer. Zeynep, kendi hayatı ile abisinin ki arasında bir seçim yapıp kendisininkini tercih edince, Kemal ile Nihan’in yerini Emir’e söyler. Emir harekete geçer ve ikilinin yerini bulur. Kemal’in dışarıya çıkmasını kollayan Emir ilk fırsatta evin kapısına dayanır…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem