Kanıt: Ateş Üstünde2. Bölümde Kaan gerçeği öğreniyor!

Kanıt: Ateş Üstünde 2. Bölüm Bu akşam sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor

Kanıt: Ateş Üstünde2. Bölümde Kaan gerçeği öğreniyor!

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de seyircileri ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu bir polisiye dizidir. Başrolleri Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Güröz paylaşıyor. Yapım şirketini ANS NULOOK’un üstlendiği dizinin senaristliğini Ahmet Saatçi, Ayşe Teker Dereköylü ve Pınar Erkum yazıyor. Prof. Dr. Sevil Atasoy gerçek hikâyelerden esinlenerek güzel bir hikâye oluşmasını sağlıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniliyor.

Kanıt: Ateş Üstünde 2. Bölüm özeti ve fragmanı…

DNA sonuçlarından kardeş olmadıkları öğrenilir. Enver Komiser bu durumu Kaan’a anlatmaya karar verir. Bu gerçeği öğrenen Kaan hiç beklenmedik bir tepki verir. Bu sırada Ömer ise ölecek babasından bir kardeşi olduğunu öğrenir. Ömer, Rüzgar’ın karşısına çıkar.
Asya’nın kardeşi ise tefecilerle başı derde girer. Aldığı paranın faizleri ile birikmesi sonucunda ödenemeyecek bir rakama ulaşır. Ölümle tehdit edilir. Asya ile Kaan ise iş hayatında çok başarılıdırlar. Çocuk kaçırma ve sunucunun ölümünü sonuca ulaştıracakları ise merak konusu…

Geçen Hafta Neler Oldu?
Kaan, cinayet masasında genç yaşına rağmen iyi işler yapmış bir komiserdir. Tolga, Melis, Arif, Kevser ve Naz ekip ile çalışan Kaan’a bir de Amerika’dan bir ortak eklenir. Asya ve Kaan daha ilk dakikadan birbirine girerler. Kaan kurallara pek uymayan kendine göre kuralları olduğu için Asya ile anlaşamazlar. Asya’da bu konuda çok farklı düşünür.
Asya Kaan’ın kardeşi Rüzgâr’ı gözaltına alır. Kaan bu duruma çok üzülür.
Kaan ve Rüzgâr yetimhanede yetişen kardeşlerdir. Birbirinden başka tutunacak kimseleri yoktur. Yetimhaneye bırakıldıklarında biri 5 diğeri 2 yaşındadır. Bu zorluklar içinde Kaan polis olur Rüzgâr ise polisiye romanları yazar. Ömer ise yetimhaneden arkadaşıyken şimdi düşmanı olur. Ömer ve Kaan Rüzgâr yüzünden karşı karşıya geliyor. Kaan aynı zamanda ekip arkadaşı Asya ile sürekli bir tartışma içindedir. Bu tartışma büyük bir aşka dönüşecektir.

Oyuncuları v ekarakterleri:
Tansel Öngel: Kaan
Ahmet Olgun Sünear: Rüzgâr
Başak Güröz: Asya
Gurur Aydoğan: Ömer
Okday Korunan: Enver
Ebru Aytemur: Melis
Mustafa Açılan: Ozan
Hayati Akbaş: Tolga
Güvenç Selekman: Arif
Öykü Candanadam: Naz
Bennur Duyurucu: Kevser
Duygu Şen: Bilge

Tansel Öngel Kimdir?
 
24 Eylül 1976 yılında Kilis’te doğan oyuncu halen Devlet Tiyatrosunda görev yapıyor. Birçok rollerde oynayan Öngel Muhteşem Yüzyıl dizisinde kendini gösterdi.
Filmografisi:
Yaz’ın Öyküsü, Son Mektup, Benim için Üzülme, Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Kısmet, Uy Başıma Gelenler, Avrupa Yakası, Güz Yangını, Adak, Elveda Derken, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Kılıç Günü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv