İYİ Parti Gümüşhane 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

İYİ Parti'de 24 Haziran milletvekili adayları açıklandı. Peki Gümüşhane'den kimler aday oldu. İşte İYİ Parti Gümüşhane'den adaylığı kesinleşen isimler...

İYİ Parti Gümüşhane 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

Siyasi partiler 24 Haziran seçimleri için listelerini hazırladı ve YSK'ya teslim etti. Büyük merakla beklenen adaylar açıklanmaya başladı. AK Parti, Saadet Partisi ve CHP'nin ardından İYİ Parti'nin adayları da belli oldu. İşte İYİ Parti Gümüşhane 2018 milletvekili adayları tam listesi...

İYİ Parti Gümüşhane 24 Haziran 2018 milletvekili adayları listesi... İşte adaylar

İYİ Parti Gümüşhane 2018 milletvekili adayları tam listesi... İşte adaylar

İlk kez seçime girecek İYİ Parti'nin Gümüşhane 2018 milletvekili adayları kesinleşti. 2 milletvekili kontenjanı bulunan Gümüşhane'de İYİ Parti'nin milletvekili adayları şu isimler oldu: 

1- ALİ ATEŞ - İŞ ADAMI

2- NECDET İLHAN - MÜHENDİS

İlk kez seçimlere girmeye hazırlanan Meral Akşener'in genel başkanlığındaki İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi ile birlikte Millet İttifakı'nın içinde yer alıyor.

İYİ Parti'den milletvekili olmak için 2 binden fazla kişinin adaylık başvurusu yaptığı belirtiliyor. 

Partinin Genel Başkanı Meral Akşener ise Cumhurbaşkanlığı yarışına katıldığı için milletvekili adayı olamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem