İstanbullu Gelin 34. bölüm fragmanında konakta şok gelişmeler

İstanbullu Gelin 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta neler olacak, işte yeni fragman

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin 34. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken yayınlanan yeni fragmanda heyecan doruğa çıktı. İstanbullu Gelin 34. bölüm fragmanında; Esma'nın ilişkisi ortaya çıkıyor. Durumu öğrenen aile fertleri sert tepki gösteriyor. Faruk annesine " Bu ilişki ne zamandan beri var. Biz ne zamandır ayakta uyutuluyoruz" diyerek hesap soruyor. Süreyya, Esma hanımı savunurken Faruk ona ikisinin arasına girmemesi gerektiğini söylüyor. Yemek sırasında Murat da tepki göstererek "Senin hayatın senin hayatın, bizim hayatımız yine senin hayatın." diyor. Ve Faruk aldığı kararı açıklıyor; "Konaktan taşınıyoruz..."
İstanbullu Gelin 33. bölümde neler oldu?

Konaktaki bir tuhaflık Faruk’u harekete geçirir. Yaşanan son olayın yarattığı korku ve üzüntü beraberinde birçok soru getirir. Sorulan her soru Garip’i biraz daha köşeye sıkıştırır. Süreyya’nın söyledikleri Begüm’ün kafasını karıştırır. Osman sürpriz bir kararla hayatına yeni bir yön verir. Benzer süreçler yaşayan Süreyya ve Senem farklı duygularla da olsa aynı haberi beklemeye koyulurlar. Faruk kafasındaki soru işaretlerinden kurtulamaz. İzlediği yol onu duyduğunda inanamayacağı bir gerçekle karşı karşıya bırakacaktır.

32. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşanan son olay konakta beklenmedik bir ittifak kurulmasına sebep olur. Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çeker. Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürükler. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getirir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler