İSG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖSYM İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuç sorgulama

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı'nın sonuçları bugün açıklanacak. Sınava giren adaylar İSG sınav sonuçlarını bugün öğrenecek

İSG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖSYM İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuç sorgulama

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından sınavı gerçekleştirilen  İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının sonuçları bugün açıklanacak. Adayların heyecanlı bekleyişi bugün son bulacak. 


16 Aralık'ta gerçekleştirilen İSG 2. dönem sınav sonuçları ÖSYM takvimine göre bugün duyurulacak. Takvimde yer alan bilgide 11 Ocak Perşembe günü tarihinde duyurunun yapılacağı gözüküyor. 

İSG SINAV SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Açıklama ÖSYM internet sitesinden gerçekleştirilecek ve sınava giren adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Sınava giren adaylar sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresine girerek burada kişisel bilglerini yani TC kimlik numarası ve aday şifrelerini girerek öğrenebilecek.  Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.


Soru iptali için yargı yoluna başvurulduğunda yargı yerince bir karar verilinceye kadar değerlendirme yapılmayacak, sınav sonuçları açıklanmayacaktır.

2017 İSG 2. DÖNEM SORU VE CEVAPLARI

16 Aralık'ta gerçekleştirilen İSG sınavına katılan adaylar, sınavın soru ve cevaplarına https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem