İçerde'nin finali nefes kesti - Final bölümünde neler oldu?

Son sezonun fenomen dizisi İçerde nefes kesen bir finalle sona erdi. Final bölümünde neler oldu?

İçerde'nin finali nefes kesti - Final bölümünde neler oldu?

Show TV ekranlarında bu sezon izleyici ile buluşan İçerde heyecan dolu bir bölümle final yaptı. Final bölümünde neler oldu? İşte Ayrıntılar...


Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer aldı. 

İçerde'nin finali nefes kesti - Final bölümünde neler oldu?

Son bölümde neler oldu?

Celal'i tutuklayan Sarp Umut ve diğerlerini alarak ve gitti. Celal ise polisler tarafından merkeze götürülürken Davut yanına aldığı adamlarla yollarını kesti. Polislerle çatışmaya giren Davut Celal'i kurtarmayı başardı. Bunun üzeirne polisler bütün herkesi güvende olmaları için emniyete çağırdı. emniyete geldikleri sırana Celal oğlunu aradı ve onu alacağını söyledi. Celal'in oğlu ile konuştuğunu öğrenen polislerler numara üzerinden yerini tespit etti. Sarp da ekibe eklenerek Celal'in bulunduğu yeri bastı.

Celal burada kendi yerine birini geçirerek polisleri şaşırttı ve kaçmayı başardı. Sarp sahte Celal'in peşine düştü. Araca ateş eden Sarp kaza yapmasını sağladı ve araç patlayarak alev aldı. Herkes Celal'in lödüğünü sanarken sarp otopsi yapılmasını istedi. Umut ve Sarp anneleri ile evlerinde güzel bir gün yaşarken Celal'de planını devreye koydu. Celal Umut'u kaçırığp öldürecek ve annesine ve Sarp'a ömür boyu acı çektirecekti. Umut Eylem'e evlenme teklif edeceğini Sarp'a söyledi. Umut akşam Eylem'i alarak lunaparka götürdü. Burada onun önünde diz çöküp evlenme teklif edeceği sırada Eylem'in boynundaki kırmızı ışığı gördü. Sonra arkada Celal'i gördü ve Celal Umut'u aradı. Umut'a Eylem'in yaşamasını istiyorsan bana gel dedi. umut Eylem'i eve gönderdi ve Celal'e gitti. Celal Umut'u rehim alırken Eylem Sarp'a haber verdi.

İçerde'nin finali nefes kesti - Final bölümünde neler oldu?

Sarp soluğu Davut'un saklandığı yerde aldı. Davut'un adamlarını öldüren Sarp Davut'a kıya sıya bir kavgaya tutuşaran Umut'un yerini öğrenmeye çalıştı. Davut Umut'un yerini söylemeden kafasına silahla ateş ederek ölüme gitti. Umut'u bulma umutlarını kaybeden Sarp Coşkun'un ortaya çıkması ile yeniden umutlandı. Coşkun davutun kendisine işkence yaptığını anacak Umut'un yerini bildiğini söyledi. Coşkun Sarp'a Umut'un yerini söyledi. Sarp soluğu Celal'in Umut'u sakladığı yerde aldı. Celal Umut'u satırla kesmek istedi ve bunu kameraya alarak ailesine izlettirmek istedi. Celal Umut'un kafasına tam satırla vuracakken sarp geldi ve adamlarını öldürdü. Bu sırada umut Celal'in elinden kurtuldu.

Kaçmaya çalışırken Abisi Sarp ile karşılaştı. İki kardeş kaçarken Celal ve Davut'un yanındaki kızla karşılaştı. Sarp ikisine silah doğrulturken umut yerde yaralı vaziyetteydi. Bu sırada silahlar patladı ve ekran karardı. Sonrasında ise Celal hücrede görülürken polisin Coşkun ve Alyanağı sorguladığı görüldü. Sonrasında ise Sarp'ın annesi ve Eylem törene katıldı. Sarp Alkışlarla tören alanına geldi. Umut'ta burada yerini aldı. Sarp kebapçı Celal çetesini çökettiği için plaket ve üstün hizmet madalyası aldı. Celal ise hücrede "yaşıyorsun Celal" diyerek kendi kendi ile konuşurken şehit olan Müdür Yusuf ile konuştu. Sonrasında meleğin hayalini gördü. Kızı Melek'le konuşan Celal'e Melek yaptıklarının karşılığı olarak sana bir şey getirdim dedi ve bir ip verdi. Gerçekte ise Celal Yatak çarşafı ile kendisini hücrede astı. Umut Sarp'a verdiği sözü tuttu ve teslim olarak cezasını çekti. İçerde mutlu sonla bitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem