İçerde final öncesi nefes kesti: 38. bölümde neler oldu? - 39. Bölüm ilk sahne

Son sezonun fenomen olan dizisi İçerde final öncesi nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. 38. Bölümde neler oldu? 39. Bölüm ilk sahne.

Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir izleyici kitlesi edine ve fenomen olan dizi İçerde gelecek hafta yapılacak olan final öncesinde nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. 38. Bölümde neler oldu? 39. Bölüm ilk sahne.


Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Kısa zamanda sezonun en popüler yapımlarından biri olmayı başaran İçerde ile ilgili merakla beklenen soru sonunda yanıt buldu. Dizi, 19 Haziran’da Show TV’de yayınlanacak olan finali ile izleyenlerine veda edecek.

İçerde final öncesi nefes kesti: 38. bölümde neler oldu? - 39. Bölüm ilk sahne

39. Bölümden ilk sahne (Final Bölümü)

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin büyük finalinden ilk sahne yayınlandı. Ağlayarak eve giren Eylem’in “Umut’u aldılar. Celal aldı Umut’u Celal. Ölmemiş işte ölmemiş” dediği, bunu duyan Füsun’un “oğlum” diyerek yere yığıldığı heyecan dolu tanıtım izleyenleri ekran başına kilitledi!

38. bölümde neler oldu?

İçerde'nin 12 Haziran'da yayınlanan 38. Bölümünde; Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker.

Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

Yılmaz Kardeşlerin kendisine oyun oynadığını öğrenen ve öfkeden deliye dönen Celal, Sarp ve Mert’ten intikam almak için harekete geçti. Celal, işini şansa bırakmadı ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için kendi tuzağına çekti. Yılmaz Kardeşlerin, anneleri Füsun’la birlikte kaybettikleri yılların acısını çıkarmalarına fırsat tanımayan Celal, Sarp ve Mert ile arasındaki hesabı tamamen kapatmak istedi. Fakat oğlu Mustafa’nın, Sarp ve Mert’in elinde olduğundan habersizdi.

Celal, Sarp ve Mert’le yüz yüze geldiği sırada Yusuf Müdür’ü öldürdüğünü itiraf etti. İtirafı dinleyen Haluk Müdür harekete geçti. Tam o sırada Celal, Sarp’a tetiği çekecekken silahın boş olduğunu anladı. Bu sırada Haluk Müdür depoya girdi ve Celal’i tutuklamak istedi. Fakat bu görevin Sarp’ın hakkı olduğunu söyledi. Bu an için uzun süre bekleyen Sarp’ın, Celal’i kelepçelediği final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi. İçerde’nin büyük finalinde ne olacağı merakla bekleniyor.

    HABERE YORUM KAT
    Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
    Önceki ve Sonraki Haberler