Hayat Sevince Güzel 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sevince Güzel 4. bölümü ile ekranlara geldi

Yaz döneminin yeni dizileri arasında yer alan Fox tv'nin pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Hayat Sevince Güzel 4. bölüm ile yayınlandı. Oylamanın yaşandığı bölüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Hayat Sevince Güzel 5. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Göçer ailesinin kalıp kalmaması için köy halkı oy kullanır. Belirleyici oy Zarife’nin oyu olur, tüm gözler Zarife’ye yönelir. Barış’ın başı derde girer ve yüzleşmesi gereken bir olay yüzünden Zarife ile araları açılır. Osman, Emine’ye kavuşmak için elinden geleni yapar ama başarılı olmaz. Zarife eski dost Zeynep ile Barış arasında bir şeyler olduğunu öğrenir ve ona göre kendine bir yol seçer.


Konusu:
İstanbul’da bir soygun gerçekleştiren Göçer ailesi bu beladan kurtulmak için kaçarlar. Kendilerini Ege’de Şıpıldak adlı bir köyde bulurlar. Zarife ise köyün en güzel kızıdır. Savaş, Barış ve Zarife arasında yaşanacak üçgenini anlatan romantik-komedi tadında bir dizidir.
Oyuncu Kadrosu:
Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Sennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk, Anıl Çelik’tir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem