Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Hayat Şarkısı 7 Haziran akşamı 18. bölümle sevenleriyle buluştu.

Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Hayat Şarkısı 7 Haziran akşamı 18. bölümle sevenleriyle buluştu. Saat 20.00'de ekranlara gelen dizi bu hafta yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanı da yayınlandı 

BÖLÜM ÖZETİ

Filiz, ablası Nurgül'den aldığı destek ile Mehmet'i görme cesaretini kendinde bulur. Kerim ile Hüseyin basketbol oynarken tesiste bir fırsat bularak Ceylan'dan Mehmet'i alarak sever. Bu anda Kerim'in yanına giden Hülya ile Kerim, bu sahneye aynı anda şahit olur. Hüseyin, Filiz, Kerim ve Hülya'nın tatışmasına şahit olur ve Mehmet'in Hülya'nın çocuğu olmadığını öğrenir. Kerim olanları anlatıp Hüseyin’i sakinleştirmeye çalışsa da fayda etmez. Hüseyin, Hülya’yı kendilerini kandırdığı için hiç affetmeyeceğini söyler ve bu durumu ailesine açıklamaya karar verir.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Filiz, Nurgül ve Mahir; Hülya ve Kerim ile karşılaşmıştır.  Ablasından destek alması ve mirasa giden yolda sahibi olduğu servet Filiz'e özgüven kazandırmıştır. Kerim ile Hülya, Filiz'i Almanya'da bir klinikte sanarken karşı karşıya gelmeleriyle hayrete düşerler. Mahir hem bu gelişmeleri Hülya ile paylaşmamıştır hem de Hülya’ya uzak, mesafeli bir tavır sergilemiştir. Hülya, büyük bir endişeye kapılır, Mahir taraf mı değiştirmiştir? Mahir’i tüm aramaları yanıtsız kalan Hülya, Mahir’in peşine düşer. Bu arada Zeynep de boş durmaz. Cevher Ailesi'ne açtığı savaşa dahil olması için Cem’e cazip bir işbirliği teklifinde bulunur.
Her Salı akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Birkan Sokullu yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncular ise şöyle; Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler ve Almila Bağrıaçık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler