Hanım Köylü 8. bölüm'de neler olacak!

Star TV ekranlarından yayına başlayan yaz dizisi olan Hanım Köylü komedi tadında eğlenceli bir dizidir.


Star TV ekranlarından yayına başlayan yaz dizisi olan Hanım Köylü komedi tadında eğlenceli bir dizidir. Dizi, Saklıköy adında manzara çok güzel olan bir köyde yaşayanlar dışarıdan gelen insanların bu doğal yaşamı bozacağına inanırlar. Bu nedenle köyden dışarıya kız vermezler. Eğer Dışarıdan biri gelip oradaki kızlardan biri ile evlenmek isterse Orada yaşamak zorunda kalır. Yani ‘Hanım Köylü’ olur.


Cumartesi günleri Star TV’de yayınlanan Hanım Köylü dizisinin 8. Bölümün fragmanı da yayınlandı. Yayın hayatına başlayan bu yeni dizi de neler olacağı merak konusu…


Hanım Köylü 8. Bölüm ve fragmanı…
İlkgün’e ilk görüşte aşık olan Ferit bu aşkın peşini bırakmaya niyetli değildir. Bu arada köyde Ramazan öncesi piknik hazırlığı yapılmaktadır. İlkgün yemeği İsmail ile yapacaktır. Bu duruma mani olmak için elinden geleni yapar. Ferit babası ve İlkgün’ün babası Düzgün’ün arasındaki soğukluğu çözmeye çalışır. Koptagel de zor anlar yaşamaktadır. Döne’nin kendisine olan isteği diğer yandan Reşat’ın Elmas’a karşı hisleri Koptagel’e zor anlar yaşatır. Piknikte Reşat’ta ders vermek ister.

Başrolleri Yusuf Çim ve Gülsim Ali’nin üstlendiği dizideki oyuncu kadrosu; Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan, Turan Cihan Şimşek, Uğur Biçer, Kerim Yağcı, Ahmet Kayakesen, Mert Türkoğlu, Feyza Çıpa, Emel Çetin, Beste Kanar, Hazal Adıyaman, Hande Asmaz, Özlem Gezgin, Can Kıran, Murat Makar, Muharrem Bayrak, Ayten Uncuoğlu dizide yer almaktadır.

Yusuf Çim Kimdir?
İstanbul Fatih’te 26 Eylül 1991 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Teknik ve endüstri Meslek Lisesinde Bilgisayar Teknolojisi bitirdi. Üniversite eğitimini ise halen Arel Üniversitesinde Radyo ve Televizyon bölümünden sürmektedir.
Bir çok defilede modellik yapmıştır. 2011 yılında ise Best Model Of Turkey’de boy göstermiştir. Sonrasında birçok marka için defileye çıkmıştır. ‘Ezra’ dizisi ile oyunculuk hayatı başladı. Ardından Star TV’de yayınlanan ‘Çilek Kokusu’ dizisinde Demet Özdemir ile başrollerinde yer aldı. Bu dizinin ardından birçok kişi tarafından tanınmış oldu.
Sunuculuk hayatı ise Show TV’de Piramit adlı program ile başladı. 2016 Yılbaşı gecesi ise ‘Sibel Can ile Yılbaşına özel’ programı sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem