Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hanım Köylü 9. bölümü ile ekranlardaydı

Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında yayınlanan dizilerden Hanım Köylü 18 Haziran Cumartesi akşamı 9. bölümü ile ekranlara geldi. Yusuf Çim ile Gülsim Ali'nin başrollerde bulunduğu dizide komik bir aşk hikayesi ele alınıyor. Hanım Köylü 10. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı.

9. Bölüm özeti

Ferit, Bengisu'yu İstanbul'a gönderir. İlkgün bunu öğrenince Ferit'e karşı tepkisini gösterir. Bu durumu İlkgün'e açıklamak isteyen Ferit fırsat bulmak için uğraşır. Ferit, Songül'ün sayesinde babası ve Erol'un evde olmadığını öğrenince İlkgün'ü görmek ister. Ferit, hem kendi babası ve İlkgün’ün babasına yakalanır. Ramazan ayından dolayı Fikri ve Düzgün’ün arası düzelmiştir. Ama Ferit’in İsmaillerle arasının iyi olması Düzgün ile arasının tekrar açılmasına neden olur.


Geçen Hafta neler olmuştu?
İlkgün’ün peşini bırakmaya niyetli olmayan Ferit, ramazan öncesi yapılan pikniği fırsat bilir. İlkgün ise Buralı İsmail ile yemek yapacağını öğrenen Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Ferit aynı zamanda kendi babası ve İlkgün’ün babasının arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.
İstanbul’a döndüğü sandığı Bengisu geri geldi ve İsmaillerin evinde yaşamaya başlar. Kopgel’de zor anlar yaşamaktadır. Döne’nin kendisini istemesi, Reşat’ın Elmasa olan duyguları Kopgel’i çileden çıkarır. Kopgel Piknikte Reşat’a unutulmayacak bir ders verir.

Oyuncu kadrosu:
Yusuf Çim: Ferit Sabit, Gülsim Ali: İlkgün, Mehmet Özgür: Düzgün Bey, Ali İpin: Fikri Sabit, Toygan Avanoğlu: Koptagel, Aylin Kabasakal: Elmas Eksi,
Uğur Demirpehlivan: Muhtar Emine, Selim Erdoğan: Reşat Döner, Turan Cihat Şimşek: Cüneyt Sabit, Uğur Biçer: Muhacir İsmail, Kerim Yağcı: Kısa İsmail, Ahmet Kayakesen: Buralı İsmail, Mert Türkoğlu: Laz İsmail, Feyza Çıpa: Bengisu, Emel Çetin: Döne Döner, Beste Kanar: Yaprak Döner, Hazal Adıyaman: Gülgün, Hande Asmaz: Nazgün, Özlem Gezgin: Songün,Can Kıran: Erol, Murat Makar: İmam, Muharrem Bayrak: Müezzin, Ayten Uncuoğlu: Nuriye Nine

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem