Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç kilo, boyu kaç?

Güzelliğiyle sık sık gündeme gelen Hande Erçel en merak edilen ünlü isimlerinden biri oldu. Peki, Hande Erçel Kimdir? Hande Erçel kaç kilo, boyu kaç?

Yaptırdığı operasyonlarla büyük bir değişim yaşayan Hande Erçel reklamların aranan yüzlerinden bir tanesi olmuştur. Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç kilo, boyu kaç? İşte tüm merak edilenleri sizler için haberimizde derledik.

Son zamanlarda sıklıkla adını duyduğunuz Hande Erçel 2012 yılında katıldığı güzellik yarışması ile birlikte oyunculuk hayatına ilk adımının atmıştır. 2015 yılında Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandırmış, oyunculuğu çok fazla eleştiri almıştır. İlk deneyimlerinin ardından Erçel’de belli bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

hande-erçel kimdir

Peki, Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel 1992 Balıkesir doğumludur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumuş bunun yanı sıra da çeşitli etkinliklerle ilgilenmiştir. Erçel’in bir de kız kardeşi vardır. Hande Erçel'in 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel 2019 yılında kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir.

Hande Erçel kaç kilo?

Sık sık fiziksel değişiklikleriyle gündeme gelen Hande Erçel, yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka biri haline gelmiş ve bu halleri sosyal medyada çok konuşulmuştur.

Ekranların aranan ismi olan Erçel, fazla kilolarından kurtulmuş geçirdiği ameliyatlar sonrasında ise yanaklarını aldırmış ve yüz hatlarının daha keskin gözükmesini sağlamıştır. Erçel 1 haftada 5 kilo verdiğini açıklamış ve şimdilerde ise 55 kilo ağırlığındadır.

Hande Erçel'in boyu kaç?

55 kilo ağırlığındaki ünlü oyuncunun boyu ise sevenleri tarafından sıklıka merak edilen sorulardan birisi olmuştur. Pek çok estetik işlem yaptıran ünlülerden biri olan Erçel ise 1,75 boyundadır.

Hande Erçel’in oynadığı diziler;

Sen Çal Kapımı / Eda Yıldız / 2020
Azize / 2019
Halka / Müjde Akay / 2018
Siyah İnci / Hazal / 2017
Aşk Laftan Anlamaz / Hayat Uzun-Sarsılmaz / 2016-2017
Güneşin Kızları / Selin Yılmaz-Mertoğlu / 2015-2016
Hayat Ağacı / Selen Karahanlı / 2014
Çılgın Dersane Üniversitede / Meryem / 2014
Çalıkuşu / 2013 / Zahide
Tatar Ramazan / 2013

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem