Sosyal medya kavgası, mağazada devam etti!

İstanbul Bahçelievler'de kızlar arasında sosyal medya üzerinden başlayan kavga bir iş yerinde karşılaşmaları üzerine yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü.

Sosyal medya kavgası, mağazada devam etti!

İstanbul Bahçelievler'de kızlar arasında sosyal medya üzerinden başlayan kavga bir iş yerinde karşılaşmaları üzerine yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavga anı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
Olay, Bahçelievler’de geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre C.Ş. isimli bir kız sosyal medya üzerinden başka bir kız ile tartıştı. C.Ş. geçtiğimiz gün tartıştığı kişi ile bir iş yerinde karşılaştı. Tartışma burada da devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine C.Ş. olay yerine arkadaşlarını çağırdı. C.Ş.'nin arkadaşlarının gelmesi ile tartışma daha da büyüyerek kavgaya dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada bir kişi çenesinden yaralandı.

VATANDAŞLAR AYIRDI

Kavga çevrede bulunan diğer vatandaşların araya girmesiyle güçlükle son buldu. Kavgayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise kavgaya karışan kızları gözaltına alarak karakola götürdü. Olaya karışanlardan C.Ş. isimli kızın birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler