GNC Spor Center 2. Şubesini açtı

Türkiye’de adından söz ettiren bir spor salonu haline gelen GNC Spor Center 2. Şubesini açtı.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesinde iki yıldır hizmet veren ve sektöre yeni bir hava katan GNC Spor Center, Tanjant yolu Yeni Cuma sapağı Yeni Cuma Mahallesi’nde ikinci şubesini açtı.

Yapılan açılış törenine GNC Spor Center ortakları, Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk ve Trabzon’un spor dünyasının önemli isimleri ve davetliler katıldı.

DÜNYA STANDARTLARINDA BİR SALON

GNC Spor Center ortaklarından Hüsnü Genç açılış töreninde yaptığı konuşmada “Bundan 1.5-2 yıl önce yine bizi yalnız bırakmamıştınız. Kaşüstü’nde Avrupa standartlarında bir salonumuzu hizmetinize geçirmiştik. Merkezde yaşayan arkadaşların talebi üzerine dünya standartlarında bir salonu Trabzon’umuza kazandırdığımızı düşünüyoruz. İnşallah hepiniz beğenirsiniz. Elimizden geleni yaptık. İnşallah farklı şubelerle Trabzon geneline yayılmayı düşünüyoruz” dedi.

GNC Spor Center 2. Şubesini açtı

İNSANLARIN SPORA İHTİYAÇLARI VAR

Trabzon Gençlik ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk yaptığı konuşmada “3 tane kardeşimiz GNC Spor merkezini Trabzon şehrimize kazandırdılar. Daha önce Yomra’da bir şubelerinin açılışına katılmıştık. Çok güzel işler başardığını düşünüyorum. Trabzon bir spor şehri. Hem devletimizin hem yerel yönetimlerimizin yatırımları hem de değerli kardeşlerimizin insanların spor yapmaları için böyle güzel spor merkezlerini insanlarla buluşturuyorlar. Bu da Trabzon’un büyükşehir olmasının, gelişmesinin, kalkınmasının ve ülkemizin büyümesinin göstergesidir. Aramızda spora hizmet etmiş çok değerli hocalarımız var. İnsanların yaşamlarını daha sağlıklı ve uzun sürdürebilmeleri için spora ihtiyaçları var. Bu yüzden herkesin spor yapmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmalar sonrasında kesilen kurdele ile spor salonu hizmete açıldı.

“HEYECANLIYIZ”

GNC Spor Center ortaklarından Hüsnü Genç Haber61’e yaptığı açıklamada “Heyecanlıyız. İlimizde insanların rahat hijyenik bir ortamda spor yapmalarını sağlamak için dünya standartlarında bir yer yaptık. Trabzon bir spor şehri ve en iyilerini hakettiğini düşünüyoruz. Bizde yaptığımız araştırmalarda halkımıza en rahat, en hijyenik ve sağlıklı bir şekilde spor yapabilmelerini sağlamak için elimizden geleni yaptık ve bugün buradayız” dedi.

Spor Salonu hakkında bilgi veren Genç, “Salonumuz şuanda 2 Bin metrekare. 15-20 güne kadar Bin 200 metrekare daha bir alanı hazırlıyoruz. Arkada 400 metrekare yarı açık yarı kapalı bir kafeteryamız var. Bunlara insanların çok ihtiyacı oluyor. İnsanların sağlıklı beslenmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bir mutfağımız olacak. Sporcularımızı en azından sağlıklı bir şekilde beslendirmiş olacağız. Antrenörlerimizi yaklaşık 2.5 aylık bir eğitime soktur. Sınav oldu ayrıca. Elimizden geldiğinde en iyilerini seçmeye çalıştık. 17 kişi içinden seçtiğimiz 6 antrenörle hizmet vermekteyiz. Boks ve Kick Boks antrenörlerimizle toplam sayı 10’a çıkıyor. Antrenörlerimiz çok bilgili. Aynı zamanda ilimizde bir benzeri olmayan diyetisyen eşliğinde spor yaptırıyoruz. Bir oda ayırdık. Haftanın 3 günü burada 3 günü Kaşüstü’ndeki şubemizde hizmet verecek. Daha sağlıklı bir ortamda doktorumuzun eşliğinde programlarını verip insanlarımızı hem sağlıklı hem de fit bir hale getireceğiz” dedi.

GNC Spor Center 2. Şubesini açtı

FİYATLAR NE KADAR?

Çok özel fiyatlar uyguladıklarını belirten Hüsnü Genç, “İlimize çok önemli bir yatırım yaptık. Şuanda kampanyalı fiyatlarımız var. Aylık fiyatımız 180 TL, 3 aylık fiyatımız 350 TL, 6 aylık 590 TL ve yıllık ise 990 TL. Bu rakamlar böyle bir merkez için komik rakamlar. Ama bizde herkes sağlıklı bir şekilde spor yapsın istiyoruz. Küçük, havasız yerlerde spor yapmaktansa böyle rahat ortamlarda spor yapsınlar. Her şey maddiyat değil, biz spora gönül verdik. Milli sporcularız. Kendi yaşamış olduğumuz zorlukları spor yapacak arkadaşlara yaşatmamak adına maddiyatı düşünmeden manevi yanına da hizmet verebilmek için rakamlarımızı minimum seviyede tuttuk” dedi.

“HERGÜN SPOR YAPILMAZ”

Doğru bilinen çok önemli bir yanlışa vurgu yapan Hüsnü Genç, “Aylık ücret içinde 16 seans var. Ben her gün gelmek istiyorum diyenler oluyor. Her gün spor yapılmaz. Her gün spor yaptığımızda gerekli vitaminleri ve proteinleri vücudumuza sokamayacağımız için sağlıklı olanı haftada 4 gün spor yapmaktır. İlimizde çok iyi yarışmacı arkadaşlarımız var. Onların böyle bir kısıtlamaları yok. Salonlarımızı da birçoğuna ücretsiz bir şekilde kullandırıyoruz. Onlar bizim gurur kaynaklarımız. Sağlıklı bir spor için haftada 4 gün yeterli. Bizim üst limit sayımız da 4. Ama 6 aylık ve yıllık olanlar salonumuzda fitness, plates, zumba gibi farklı farklı grup derslerimiz var. Bunların hepsinden faydalanıyorlar” dedi.

VALE HİZMETİ

Vale hizmeti vermeye başladıklarına da değinen Genç, “Trabzon’umuzun en büyük sıkıntısı otopark sıkıntısı. Yaklaşık 200 araçlık bir otoparkımız var. Müşterilerimize aynı zamanda vale hizmeti de sunuyoruz. Spor merkezimizin önüne geldiklerinde araçlarını gönül rahatlığı ile teslim edip, çıkışta da resepsiyondan araçlarının kapıya gelmelerini söylediklerinde kapıdan araçlarına binip gidiyorlar” ifadelerini kullandı.

GNC Spor Center 2. Şubesini açtı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler