Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde bu akşam rövanş karşılaşması oynanacak. Galatasaray Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.Türk Telekom Arena’da oynanacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan görev yapacak. Onun yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ile Mehmet Y

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde bu akşam rövanş karşılaşması oynanacak. Galatasaray Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.Türk Telekom Arena’da oynanacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan görev yapacak. Onun yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ile Mehmet Yıldırım üstlenecek. Saat 20.45’te başlayacak maçı Atv canlı yayınlayacak.

İki takım yarı final ilk karşılaşmasında Rize’de oynadıkları maçta Galatasaray sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. İki ekip bugüne kadar ise toplam 34 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda sarı kırmızılılar 23 galibiyet elde ederken Rizespor 6 kez kazandı ve 5 maç berabere sona erdi. Sarı Kırmızılıların ev sahipliğindeki 17 maçta evsahibi 12 kez kazanırken misafir takım 2 galibiyet aldı ve 3 mücadele eşitlikle sona erdi.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Emre, Olcan, Yasin, Sinan, Podolski

Çaykur Rizespor: Gökhan- Orhan, Viera, Oboabona, İsmael- Sercan, Koray, Sylvestre, Ahmet İlhan- Teddy, Cehvalier

galatasaray-caykur-rizespor-maci-bu-aksam.jpg

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat  Türkiye Kupası yarı finalinde turu geçmeleri için Galatasaray maçını 3-0  kazanmaları gerektiğini söyledi. Karaman, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında ilk maçta 3-1'lik mağlubiyet  aldıklarını hatırlatarak, "Futbolda her şey var. Kendi sahamızda aldığımız sonuç  rakibimiz Galatasaray'ın lehine. Avantajlı takım. Bunu biliyoruz. Galatasaray  karşısında oynatmadığım bazı oyunculara şans vereceğim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem