Furkan Andıç Kimdir, Kaç yaşındadır?

Furkan Andıç ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz

Furkan Andıç Kimdir, Kaç yaşındadır?

Kanal D ekranlarını yeni dizisi Tatlı İntikam’ın başrolünde yer alan Furkan Andıç  yakışıklığının yanı sıra oyunculuğu ile de dikkat çekiyor. Daha önce bir çok projede de yer alan yakışıkı isim kısa süre içerisinde hayran kitlesini büyütmeyi de başardı. Peki Furkan Andıç kimdir, nerelidir, kariyeri nasıldır? İşte detaylar.
 
Kimdir?
 4 Nisan1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Boşnak babası ise Trabzonludur. İlkokul ve Lise eğitimi Ataşehir’de okumuştur ve  2007 yılında liseden mezun olmuştur. Ardından eğitimini devam ettirmek için  Ukrayna’ya giderek  Kiev Politeknik Üniversitesi’nde okuluna devam etti. Okulun ilk yılını hazırlık okuyarak dil eğitimini tamamladı. İkinci yılında ise ekonomi bölümünü okudu. Denklik koşulu yüzünde Türkiye’ye dönmek zorunda kaldı. Türkiye’de Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk programcılık bölümünü okumaya başlayarak Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı.


 
Oyunculuk  hayatına ise reklam filmleri ile başladı. 2007 yılında Eti Bi Dolu reklamı ile başlayan reklam filmi oyunculuğuna Vatan Computer, Turkcell, Marmaar Forum AVM ile devam etti.
2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde teknooji meraklısı olan aynı zamanda da Zeliş’i gizli seven Levent karakterini canlandırdı. Yağmurdan Kaçarken dizisinde Harun karakterini, Aşk Emek Para dizisinde ise Altan’ın büyümüş halini canlandırdı.
2014 yılında başrollerden birini canlandırdığı Kaçak Gelinler dizisinde Selim’i oynadı.  ATV’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 11. Bölümden 29. Bölüme kadar rol aldı. Şuan Kanal D ekranlarında romantik-komedi dizisi olan başrolü Leyla Lydia Tugutlu ile paylaşan Tatlı İntikam dizisnde oynamaktadır.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi